Isprobali smo Lancôme Lash Idôle maskaru: ovo su naši utisci

Dugo očekivana maskara, Idôle, brenda Lancôme konačno je stigla, a mi smo dobili šansu da je testiramo.

Budući da je ova maskara kreirana za samouverene, slobodne i neustrašive žene koje same stvaraju svoju sudbinu i prate svoje snove, baš poput mlade Lancôme ambasadorke Zendaye, nismo imali izbora, sem da je i mi isprobamo.

Zendaya: simbol Idôle devojke

Idol mladih, koja se sa svojih 24 godine nalazi na vrhuncu slave, ne prestaje da nas zapanjuje. Zendaya pleni svojim šarmom, uspehom i lepotom i samo je otelotvorenje Idôle maskare, koja baš kao i ona pomera granice, pa ne čudi što je baš nju Lancôme odobrao kao predstavnika nove Lash Idôle maskare.

O Lash Idôle maskari

Godine istraživanja i inovacije, zaslužne su za revolucionarnu zakrivljenu četkicu ove maskare, koja u kombinaciji sa novom gel teksturom obezbeđuju maksimalan volumen i neverovatno podignute trepavice, a sve bez osećaja težine. Četkica Lash Idôle maskare sadrži čak 360 mikro dlačica različitih dužina, a zahvaljujući zaobljenom obliku, ona doseže do svake trepavice, savršeno im se prilagođava, definiše ih, podiže i povećava njihov volumen. Tu nije kraj inovacijama, jer njena gel tekstura obavija svaku trepavicu i klizi bez osećaja težine na trepavicama, pružajući im i intenzivno crnu boju i volumen koji je postojan i do 24 časa.

 

Lancôme Lash Idôle maskara: naš test

Već na samom početku nas je privuklo njeno jedinstveno pakovanje, koje se razlikuje od svakog drugog pakovanja maskare. Ono je elegantno, oblih ivica sa nežnom kombinacijom boja, u kojem dominira rose gold nijansa. Kada smo izvadili četkicu, uverili smo se koliko je četkica posebna i drugačija, iako nismo golim okom mogli da zapazimo svih 360 mikro dlačica.

Prvi sloj maskare

Nakon samo jednog poteza maskarom, vidi se da ona zaista izdužuje trepavice i pruža im intenzivnu crnu boju, a i volumen je i više nego zapažen. Jednostavno se nanosi i na donje i na gornje trepavice zahvaljujući zaobljenom obliku četkice, pa je to još jedna od stvari koja nam se dopala. Ukoliko nameravaš da naneseš i drugi sloj maskare, nemoj odmah da ga nanosiš, ali nemoj ni da čekaš da se skroz osuši prvi sloj.

Drugi sloj maskare

Drugi sloj maskare nas je uverio da ni ne moramo da razmišljamo o kozmetičkim tretmanima bojenja i uvijanja trepavica, jer su one dobile kako na volumenu, tako i na dužini. Trepavice se nisu slepile i ostale su bez grudvica, a opet su mekane na dodir, bez osećaja težine.

Postojanost maskare i uklanjanje

Ostavili smo maskaru tokom čitavog dana, da bi testirali i da li se razmazuje tokom dana i da li se kruni i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da to nije slučaj kod ove maskare. Trepavice su ostale definisane, izdignute i uvijene, a ispod očiju nema tragova maskare.

Još jedna pozitivna strana ove maskare jeste ta što se lako skida. Malo micelarne vode i tufer će je skroz ukloniti, bez ikakvog jačeg trljanja.

Nakon našeg testa, toplo ti preporučujemo ovu maskaru, a naročito ukoliko si u potrazi za maskarom za izduženije trepavice!

Isprobaj je i ti i podeli sa nama utiske u komentarima!

Pročitaj još: Kako našminkati oči banana tehnikom?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Lash Idôle Mascara

    Poručite odmah
  • Lancôme Lash Idôle Mascara Travel Size

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, večernja šminka, dnevna šminka, Lancome, Zendaya, Lancome Lash Idole maskara

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...