Jednostavno volimo ova mejkap izdanje kraljice Bijonse!

Šarminra nas svojim transformacijama, zavodi plesom, oduševljava video spotovima. Svaki njen koncert je spektaktl, a pojavljivanje u javnosti znak da će sevati hiljade bliceva. Jedna je Bijonse.I zaista ume svašta da ponese : od duksa sa Diznijevim junacima  do haute couture  prozirne haljine optočene kamenčićima, od razbarušene neobavezne kose do kilograma perika ako to scena zahteva. Mi obožavamo i  način na koji se šminka i ovo su naša tri omiljena svežija mejkap izdanja. Da gledamo i učimo :

So nude!

 

Ok, jasno da je ova šminka delo mejkap dizajnera. Ipak, Bijonse je nosi - i to kako! Dakle najčistiji mogući nude koji podrazumeva puno senčenja i blendiranja, vešto poigravanje sa nude senkama (bronza, bež nijanse) i kremasti nude karmin. A tek obrve! Izgledaju tako prirodno savršene. Pokušaj da ih iskopiraš koristeći vrlo oštru olovku za obrve (naš favorit je za sada Brow Satin Maybelline) ,  a za ostalo - opremi se nude šminkom i vežbaj!

 

Good as gold

 

Ovo pomalo retro mejkap izdanje zapravo je veliki povratak trendova osamdesetih u šminkanju. Bijonse se sa zlatom lako nosi, a mi ćemo ga ostaviti za neke super-šik prilike kada odlučimo da budemo hrabre. Dakle, smokey eyes, uz neizostavno iscrtavanje crnog krejona u unutrašnju liniju kapka, vrlo zlatna boja karmina i razbarušena kosa. Divlje i glam, istovremeno!

 

Mat i ništa 

Defintivno je zavladala pomama za jarkim mat karminima. Ako nas pitate, opravdano. Dopada nam se kako ga Bijonse nosi - bez trunke ostale šminke. I izgleda odlično. Lice bi trebalo da bude sasvim čisto za ovakve poduhvate, jer će crveni karmin istaći i sve crvene tačkice na koži. Ali kada lice bude blago preplanulo, slobodno ponesite jarki mat karmin - i ništa. Baš kao Queen Bee.

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme: šminka, poznati, mat, večernja šminka, dnevna šminka, nude

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da prepoznaš puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako da izabereš onaj koji odgovra potrebama tvoje kože...