Jednostavno volimo ova mejkap izdanje kraljice Bijonse!

Šarminra nas svojim transformacijama, zavodi plesom, oduševljava video spotovima. Svaki njen koncert je spektaktl, a pojavljivanje u javnosti znak da će sevati hiljade bliceva. Jedna je Bijonse.I zaista ume svašta da ponese : od duksa sa Diznijevim junacima  do haute couture  prozirne haljine optočene kamenčićima, od razbarušene neobavezne kose do kilograma perika ako to scena zahteva. Mi obožavamo i  način na koji se šminka i ovo su naša tri omiljena svežija mejkap izdanja. Da gledamo i učimo :

So nude!

 

Ok, jasno da je ova šminka delo mejkap dizajnera. Ipak, Bijonse je nosi - i to kako! Dakle najčistiji mogući nude koji podrazumeva puno senčenja i blendiranja, vešto poigravanje sa nude senkama (bronza, bež nijanse) i kremasti nude karmin. A tek obrve! Izgledaju tako prirodno savršene. Pokušaj da ih iskopiraš koristeći vrlo oštru olovku za obrve (naš favorit je za sada Brow Satin Maybelline) ,  a za ostalo - opremi se nude šminkom i vežbaj!

 

Good as gold

 

Ovo pomalo retro mejkap izdanje zapravo je veliki povratak trendova osamdesetih u šminkanju. Bijonse se sa zlatom lako nosi, a mi ćemo ga ostaviti za neke super-šik prilike kada odlučimo da budemo hrabre. Dakle, smokey eyes, uz neizostavno iscrtavanje crnog krejona u unutrašnju liniju kapka, vrlo zlatna boja karmina i razbarušena kosa. Divlje i glam, istovremeno!

 

Mat i ništa 

Defintivno je zavladala pomama za jarkim mat karminima. Ako nas pitate, opravdano. Dopada nam se kako ga Bijonse nosi - bez trunke ostale šminke. I izgleda odlično. Lice bi trebalo da bude sasvim čisto za ovakve poduhvate, jer će crveni karmin istaći i sve crvene tačkice na koži. Ali kada lice bude blago preplanulo, slobodno ponesite jarki mat karmin - i ništa. Baš kao Queen Bee.

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme: šminka, poznati, mat, večernja šminka, dnevna šminka, nude

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Konačno smo testirali tečni puder u kamenu koji je oduševio žene širom sveta!

Šta znamo i mislimo o novom L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnom puderu u kamenu...