Jesenji trend: usne boje bobica

 

Odaberi nijansu

To možda može biti najhrabroji look za isprobavanje ove jeseni, ali boja vina nije toliko teška za nošenje kako ti može delovati. Magija vamp usana leži u moći  te boje da kompletira izgled učini zube beljim i kompletnom look-u da instant doteran izgled. Olovka za usne i četkica za nanošenje karmina su neophodne, jer omogućavaju čiste linije I dramatičan kontrast.

Najpre uradi piling usana sa šećernim pilingom ili starom četkicom za zube, kako se boja ne bi završila u ljuspicama, a zatim nanesi karmin direktno na usne. Finiširaj doterujući ivice najpre četkicom, a zatim i olovkom za usne da bi sprečila potencijalno razlivanje boje.

 

Mat ili sjajne?

Kod ovog pitanja, opšte pravilo je da što je boja tamnija teže je izvući mat teksturu  bez efekta “ravnog” izgleda. Ako ste ljubitelj svetlijih nijansi, kao što su burgunci ili tamno crvene, preporučujemo tradicoonalni karmin mat teksture ali nanet četkicom za maksimalnu preciznost. Ako ti je boja šljive ili vina draža, odabrali bismo sjajnu teksturu kako bi kompenzovala tamni pigment.

 

Zadrži jednostavnost

Za maksimalan efekat, ostatak tvog mejkapa bi trebalo da bude neutralan. Koža treba da bude mat, sa suptilnim konturingom na slepoočnicama  i na bradi za čist, moderan izgled (ostavite hajlajter kod kuće). Ključni poen u ovom izgledu? Savršeno oblikovane obrve. Pune, tanke, svetle ili tamne – samo zapamtite da ih začešlajte na gore I fiksirate geom. Finiširajte slojem maskare za produžavanje trepavica,  I spremne ste! Zapamtite, manje je više!

Pročitaj više i o:Prekršite pravila: Kako da kombinujete crveni karmin na 3 potpuno različita načina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds by Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripreme za doček Nove godine: Kako da šminka traje celu noć?

Bliži se doček Nove godine i jedan od problema sa kojim se devojke susreću jeste postojanost makeup-a, odnosno kako da obezbedimo da nam šminka traje ...