Jutarnja rutina Zoe Saldana

Slavna glumica Zoe Saldana uvek rado deli slatke male tajne lepote. Uz ovih nekoliko ključnih stvari ona održava besprekoran look i neverovatnu svežinu kože.

Kao i svaka dama, Zoe uvek izdvoji posebno vreme za brigu o sebi. Ona sluša svoje telo i svojski se trudi da mu udovolji, i do najsitnijih detalja.

"Mislim da je veoma važno čistiti lice dva puta dnevno posebno ako živite u gradu", izjavila je ova lepotica jednom prilikom.

Ujutro, pre nego što po prvi put izađete iz svog doma i započnete dan, Zoe preporučuje dosta vode i nežnih krema za lice. Ukoliko je sunčano, odaberite i pravi zaštitni faktor, koji će vas dobro čuvati.

 

 

"Ja sam jedna od onih koja uživa u negovanju kože. Za mene to uopšte nije poseban rad i trud, već rutina, poput pranja zuba. To je sastavni deo mog svakodnevnog života."

 

Osim odgovarajuće dijete, i redovne fizičke aktivnosti, ukoliko ne postiže samostalno Zoe pažljivo bira kome će poveriti brigu o njenoj nežnoj koži. Pošto pronađe pravu osobu, njoj veruje, što je jedan od razloga zašto je glumica uvek nasmejana.

Povezane teme: nega, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Oslobodi se bora na čelu pomoću ovih proizvoda

Predstavljamo ti samo neke od preparata, koji će u velikoj meri doprineti usporavanju pojave novih i uklanjanju postojećih bora...