Kako izabrati idealan parfem za tvog muškarca?

Kako izabrati idealan parfem za tvog muskarcaAko ovih dana tražiš idealan poklon za muškarca u tvom životu, bez obzira ko on bio, predlažemo da to bude parfem koji može postati ključ vaših uspomena. Kada su parfemi u pitanju oni se uvek biraju sa pažnjom jer, u suštini, parfem je intimna stvar. Za njega se lako vezujemo, često mu se vraćamo i teško ga menjamo. Baš kao i kada su muškarci u pitanju. On te prati, vezuje za ljude i zadržava se tu negde u tvom sećanju, budi uspomene i stvara nove. Kako izabrati parfem za tvog idealnog muškarca?

Parfemi daju završni touch elegantnom izgledu, oni su detalj koji suptilno naglašava izgled, nevidljiv dodatak koji će istaći eleganciju, energiju, dati samopouzdanje i upotpuniti izgled tvog idealnog muškarca.

Nova mirisna nota čuvenog Armani Code parfema je idealan izbor za tvog idealnog muškarca!

,,Rewrite the code’’ nova priča koja se nastavlja, nova mirisna nota, nova inovativna bočica Armani Code parfema, odraz je moderne muževnosti. Parfem koji odiše samopouzdanjem, ističe muževnost savremenog, modernog muskarca, pruža postojanost i senzibilnost. Ukoliko tvoj muškarac poseduje ove karakteristike, ovo je parfem baš za njega!

Vizija čuvenog kreatora Giorgio Armanija koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom je pretočena u novu mirisnu notu, koja će ostaviti bez daha tvog muškarca.

Njegova vizija, pretočena u mirisnu notu novog Armani Code parfema najbolje opisuje modernog muškarca krož citat: „Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrednostima. Čitav moj rad, od odeće do parfema, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi parfem je još jedan korak u tom smeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj način se može predstaviti svetu i živeti u njemu.” Giorgio Armani

Novi Armani Code, snažan, ali nežan, podiže mirisnu liniju čuvenog parfema na novi nivo. Redizajniran prepoznatljiv miris senzualnosti, sa notom drveta bergamota, koja je suština linije Armani Code parfema. Snažna, muževna nota Armani Code sada u sebi ima i dodatak nežnosti zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Prirodne arome smole irisa iz Maroka i veštački dobijene arome aldehida irisa dodaju senzibilnost aromatičnom i autentičnom mirisu. Kako bi se novi Armani Code parfem dodatno naglasio i obogato dodaju mu se i aroma srca muskatne žalfije dobijene iz Provanse na jugu Francuske. Ove mešavina sastojaka simbolično oslikavasenzibilnog, modernog, urbanog muškarca koji želi da je u pokretu i ide napred.

Jedinstvenost koja se susreće sa modernim, nova bočica oslikava savremen, muževan pristup luksuzu. Dizajnirana kao prelep moderan komad koji traje sa inovativnim sistemom za dopunu. Nova redizajnirana bočica može se ponovo puniti, čime se pokazuje briga za planetu brenda Giorgio Armani. Upadljiva crna forma bočice, sa srebrnim detaljima daje akcenat modernom dizajnu. Idealan poklon za modernog, energičnog muškarca, koji razbija zastarele stereotipe muževnosti, za savremenog muškarca koji ide napred.

Ovaj parfem je idealan poklon za svakog muškarca koji se ne boji novih pravila muževnosti, koji želi da oseti eleganciju i autentičnost, ali se ne plaši da pokaže emocije. Stoga, ako želiš da stvaraš uspomene sa modernim, urbanim muškarcem koji je u isto vreme elegantan, emotivan i nežan,Armani Code je idealan parfem da obraduješ tvog idealnog muškarca i izmamiš mu osmeh na lice.

Da li je novi Armani Code parfem izbor koji će usrećiti i tvog idealnog muškarca? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Kako da ti nokti izgledaju negovano i lepo posle leta? Tajna je u nezi i novom nail trendu!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Armani Code Homme Parfum

    Poručite odmah

Povezane teme: poznati, parfem, trend, Giorgio Armani, Armani Code

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

BESA X L'Oréal Paris: Makeup pripreme pred svečenu premijeru popularne domaće serije!

MakeUp tim je prošle nedelje prisustvovao svečanoj premijeri druge sezone popularne TV serije BESA, na kojoj su glumice Hana Selimović i Milica Zarić ...