Kako poznate dame vežbaju: Ove domaće zvezde blistaju i u teretani (FOTO + VIDEO)


Poznate dame ne libe se da se oznoje u teretani i podele s fanovima fotografije koje svedoče o njihovom trudu. Proteklih sedmica, one su vredno radile na vajanju savršenih tela, a nisu odolele da ove važne trenutke u brizi o sopstvenom zdravlju i izgledu ne objave na društvenim mrežama.

Zahvaljujući tome, otkrili smo da naše poznate dame treniraju "kao sav normalan svet": bez šminke, podignute kose, uz savršenu koncentraciju i beskrajnu motivaciju. Pored toga, otkrili smo i neke njihove fitnes trikove...

Kaja Ostojić sve nas češće oduševljava svojim vokalnim sposobnostima, a odavno je poznata po vitkoj liniji.

 

 

Ona je više puta na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije nastale u teretani, a zahvaljujući njima otkrili smo da Kaja svakom delu tela posvećuje dosta pažnje, pa tako ne zaboravlja ni leđa. Ove mišiće ona jača na lat mašini, koja, pored njih, gradi snažnije i mišiće ruku i ramena.

 

 

Bivša manekenka Bojana Rajić je u drugoj polovini prošle godine na svet donela drugo dete, a ubrzo je izgledala kao da iza nje nije bilo devet meseci trudnoće. U svojim mudro osmišljenim modnim kombinacijama izgledala je lepše nego ikada, pre svega zahvaljujući satima koje je provela u teretani. 
Ona je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila da vežba na takozvanim "švedskim merdevinama", rekvizitu koji je koristan za topljenje masnih naslaga jer vežbe na njemu pogađaju sve mišićne grupe.

 

 

Ipak, Bojana se ne libi ni da vežba s težinama, ali je otkrila i da praktikuje vežbe sa sopstvenom težinom, koje joj pomažu da izvaja savršene ruke i ojača jezgro, odnosno trbušnjake i mišiće donjeg dela leđa.

 

 

Goca Tržan još jedna je u nizu poznatih dama koje otkrivaju svojim fanovima kako su izgradile liniju za ponos. Ona neretko objavljuje video snimke nastale u fitnes centru, zahvaljujući kojima smo otkrili da je Goca poslušala jedan od najčešćih recepata stručnjaka za vežbanje: baziranje fitnes plana na kardio vežbama.

Jedna od najdelotvornijih svakako je preskakanje vijače, a Goca je sa svojim fanovima podelila koliko je savladala ovu vežbu.

 

Otkrili smo i da se ona pretežno fokursira na korišćenje sopstvene težine kao opterećenja, čime se smanjuje verovatnoća da će pri vežbanju doći do povreda.


Nataša Bekvalac je tokom jednog egzotičnog putovanja objavila fotografiju kojom je otkrila i da praktikuje jogu, ali kardio program ima važnu ulogu i u njenom treningu. Popularna pevačica nije odolela mogućnostima koje pruža steper sa ručkama, savršeno oruđe u vajanju zanosne figure.

 

Nataša je tokom jednog egzotičnog putovanja objavila fotografiju kojom je otkrila i da praktikuje jogu.

Povezane teme: poznati, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepše makeup look-ove sa crvenog tepiha!

Poznato je da su festivali, pogotovo oni gde postoji defile na čuvenom crvenom tepihu, mesta gde se postavljaju modna i beauty pravila. Sarajevo Film ...