Kan 2016. iza kulisa : zabavi nikad kraja (FOTO+VIDEO)

Zvezde se, sudeći po njihovim Instagram profilima, u Kanu sjajno zabavljaju! Razumljivo, jer ovaj filmski festival ima dugu istoriju zabave. A najzabavniji su trenuci upravo oni koji promaknu oficijalnim fotoreporterima. Srećom, tu su društvene mreže i tu su naše nimalo stidljive poznate ličnosti.

Iako o njihovom izgledu brinu čitavi beauty timovi i  sve te  predivne krpice dobijaju na poklon, to nimalo ne umanjuje njihovo radovanje istim. Na karaju krajeva, ove prelepe,uspešne,bogate, poznate dame  - pre svega su žene!

 

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

 

Da li zbog mediteranskog vazduha ili party atmosfere, tek opustila se i čelična lejdi modne industrije, Viktorija Bekam. Nije se baš nasmejala, ali je ipak pokazala da ume da bude i neozbiljna. I razgibana!

 

Jednog drugoj lepotici ozbiljno lice nikada nije bilo blisko. Srećom, jer ima jedan od najlepših osmeha na svetu. Džulija Roberts sjajno se zabavljala sa svojim make-up timom pre izlaska na crveni tepih...Toliko, da je zaboravila da obuje cipele i izašla sasvim bosa na crveni tepih! Ok, jasno da je Džulija tim gestom htela nešto da nam poruči, mada još uvek nije sasvim jasno šta. U svakom slučaju, mi smo njeni fanovi!

 

 

Model Docen Kros na crvenom tepihu možda i deluje nordijski ozbiljno, ali zato behind the scene uopšte nijeEvo i kako prekraćuje vožnju limuzinom sa svojom koleginicom po lepoti. 

 

A video posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

 

Kanski filmski festival jeste tu pre svega zbog sedme umetnosti. Ali  jasno  je da ne može ni bez lepotica, haljina, cipelica, šminke... I zabave!

Povezane teme: Kan, Crveni tepih, RedCarpet, Kan2016

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Met Gala 2017: Beauty lookovi Maybelline New York zvezda

Evo zbog čega su Điđi Hadid, Adriana Lima i Džordan Dan zasijale na crvenom tepihu...