Kan 2016. iza kulisa : zabavi nikad kraja (FOTO+VIDEO)

Zvezde se, sudeći po njihovim Instagram profilima, u Kanu sjajno zabavljaju! Razumljivo, jer ovaj filmski festival ima dugu istoriju zabave. A najzabavniji su trenuci upravo oni koji promaknu oficijalnim fotoreporterima. Srećom, tu su društvene mreže i tu su naše nimalo stidljive poznate ličnosti.

Iako o njihovom izgledu brinu čitavi beauty timovi i  sve te  predivne krpice dobijaju na poklon, to nimalo ne umanjuje njihovo radovanje istim. Na karaju krajeva, ove prelepe,uspešne,bogate, poznate dame  - pre svega su žene!A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

 

Da li zbog mediteranskog vazduha ili party atmosfere, tek opustila se i čelična lejdi modne industrije, Viktorija Bekam. Nije se baš nasmejala, ali je ipak pokazala da ume da bude i neozbiljna. I razgibana!

 

Jednog drugoj lepotici ozbiljno lice nikada nije bilo blisko. Srećom, jer ima jedan od najlepših osmeha na svetu. Džulija Roberts sjajno se zabavljala sa svojim make-up timom pre izlaska na crveni tepih...Toliko, da je zaboravila da obuje cipele i izašla sasvim bosa na crveni tepih! Ok, jasno da je Džulija tim gestom htela nešto da nam poruči, mada još uvek nije sasvim jasno šta. U svakom slučaju, mi smo njeni fanovi!

 

 

Model Docen Kros na crvenom tepihu možda i deluje nordijski ozbiljno, ali zato behind the scene uopšte nijeEvo i kako prekraćuje vožnju limuzinom sa svojom koleginicom po lepoti. 

Kanski filmski festival jeste tu pre svega zbog sedme umetnosti. Ali  jasno  je da ne može ni bez lepotica, haljina, cipelica, šminke... I zabave!

Povezane teme: Kan, Crveni tepih, RedCarpet, Kan2016

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

I zvanično je otvoren 69. Kanski filmski festival!

Crvenim tepihom francuske kroazete prošetale su brojne slavne ličnosti iz sveta filma, muzike, mode......