Kao milion dolara: Tri stajlinga Nikoline Pišek kojima nijedan muškarac ne može da odoli

Nikolina pažljivo prati aktuelne trendove, a izborom komada koji su nezaobilazni ove sezone uvek izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste. Upravo je takav slučaj i sa prvom kombinacijom - zelena plisirana suknja dužine preko kolena trenutno je veoma moderna, a dodatnu dozu šika voditeljka je unela uparivši je sa teget košuljom i kožnom jaknom. Akcenat čitavog stajlinga jeste na obući, rezervisanoj samo za najhrabrije dame. U pitanju je trenutno najpopularniji model - cipele sa punom platformom, a Nikolina se odlučila za one u srebrnoj nijansi.

 

 

Da je “manje je više” definitivno zlatno pravilo kada je o stilizovanju reč Nikolina je dokazala sledećom odevnom kombinacijom. Jednostavna uska crna haljina, bez suvišnih detalja i koja prati liniju tela istakla je njenu vitku figuru, a dužina do poda unela je dozu elegancije. Siguran recept da, uz samo jedan odevni komad i ne mnogo truda, svi pogledi budu upućeni baš vama.

 

 

Kako i u pantalonama možete izgledati izuzetno atraktivno i seksi, Nikolina nam je  pokazala još jednim besprekornim stajlingom. Zvoncare su trend koji se na velika vrata vratio u modu, a ona se odlučila za model u beloj boji. Bluza oker nijanse i interesantnog kroja idealan je spoj elegancije, seksepila ali i praktičnosti. Jednostavan aksesoar u vidu tanke ogrlice, sasvim je dovoljan da začini ovu prolećnu kombinaciju pogodnu kako za dnevne aktivnosti, tako i za večernje izlaske.

 

 

 

Povezane teme: poznati, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna za trendy prolećni makeup u plavim nijnsama?

Zaboravi na dosadne boje, jer ovog proleća u fokusu su plave nijanse, evo kako da se nasminkaš a da pratiš trendove sezone...