Kiehl's Since 1851 konačno u Srbiji

Kiehl’s Since 1851, legendarni njujorški proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za negu kože i kose, 26. juna je, u prisustvu mnogobrojnih zaljubljenika u ovaj brend, na radost svih ljubitelja proizvoda za negu kože, otvorio svoju prvu prodavnicu u Beogradu, u nedavno otvorenom šoping centru Ada Mall, koji se prostire na površini od 90.000 kvadrata.

Kiehl's Since 1851 konačno u Srbiji

Spoj klasične apoteke i moderne prodaje skincare proizvoda

Kiehl's je osnovan u njujorškoj četvrti Ist Vilidž kao klasična apoteka. Njegovo jedinstveno i bogato nasleđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo sa generacije na generaciju. Ono što odlikuje ovaj brend jeste posvećenost kupcu, kao i 168 godina duga tradicija - od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do uređenja enterijera lokalnih prodavnica, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u lokalnim zajednicama. Zato je i prostor u Ada Mall-u brižljivo uređen, edukativan, sa dokazano učinkovitim proizvodima za negu, u kojima će kupci iz naše zemlje nesumnjivo uživati.

Kiehl's Since 1851 konačno u Srbiji

Jedinstveni i zanimljiv prostor

Sve Kiehl’s prodavnice odlikuju načela klasične apoteke, protkana modernim elementima koji odaju počast počecima brenda u njujorškoj četvrti Ist Vilidž. Oduševiće te enterijer koji prikazuje Kiehl’s-ovu tradiciju, uključujući fotografije originalne lokacije glavne prodavnice u Njujorku. Svaka Kiehl's radnja je jedinstvena - ne postoje dve u potpunosti iste prodavnice, ali sve odišu Kiehl’s-ovom bogatom apotekarskom tradicijom i donose Beogradu dašak Njujorka.

Kiehl's Since 1851 konačno u Srbiji

Stručno i vrhunsko osoblje

U Kiehl's-u te očekuje vrhunski spekar usluga, a svaki član Kiehl’s-ovog prodajnog osoblja upoznat je sa načinom usluživanja kupaca koji praktikuje brend, pa je uz poznavanje sastojaka formula i apotekarske tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima nege kože i kose u skladu sa individualnim potrebama kupaca.

Kiehl's Since 1851 konačno u Srbiji

Ono što će te sigurno oduševiti jeste i Kiehl's inicijativa „isprobajte pre kupovine“ kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz povrat novca, što je razlog više da zavoliš ovaj brend!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

  • Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado

  • Kiehl's Powerful Strength Line Reducing Concentrate

  • Kiehl's Ultra Facial Cream

  • Kiehl's Love Oil Lips Apothecary Cherry

  • Kiehl`s Youth Dose Eye 15ml

  • Kiehls Herbal-Infused Micellar Cleansing Water

  • Kiehl's Love Oil Lips Botanical Blush

Povezane teme: nega, trend, leto, dnevna rutina, večernja rutina, osetljiva koža, nega lica, nega kože, Kiehl's

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna za trendy prolećni makeup u plavim nijnsama?

Zaboravi na dosadne boje, jer ovog proleća u fokusu su plave nijanse, evo kako da se nasminkaš a da pratiš trendove sezone...