Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Od njegovog nastanka 2019. godine Idôle je miris novih ideala. On predstavlja miris slave koji su žene pisale po svojim pravima, za sebe i za druge. To je trijumf koji je podstaknut priznanjem da je najveći uspeh onaj koji inspiriše druge. On spaja modernu perspektivu i radikalnu bočicu u kojoj se nalazi izuzetno inovativan miris. Ovaj Lancôme miris simbolizuje pobedu žena širom sveta i predstavlja globalni uspeh, jer je bio imenovan "Najboljim mirisom godine" od strane Fragrance Foundation-a. I u 2021. godini, on nastavlja da pomera granice.

Sa Idôle Aurom, Lancôme je osmislio parfemsku vodu za celu generaciju žena koje postižu kolektivni uspeh, podstaknute nezaustavljivom energijom. One čine skupinu glasova sa svih životnih sfera, koje je ujedinila zajednička svrha: "Zajedno smo nezaustavljive. Zajedno smo Idôli." Ujedinjene snažnom silom, te žene imaju sinergiju koja zrači novom svetlošću u ovom svetu koji nazivaju svojim. A ovo je svet sutrašnjice.

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Treće poglavlje u kolektivnoj avanturi za žene

Zajedničkim snagama 2019. stvorile su Idôle parfemsku vodu. 2020. godine, formulisale su drugo poglavlje s Idôle l’Intense parfemskom vodom. Ove godine, one nastavljaju avanturu s Idôle Aura parfemskom vodom. Kreatorke originalnog mirisa, Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec i Adriana Medina, dovele su Idôle, ovaj jedinstveni cvetni miris na tržište. Ponovno okupljene pod Lancômeovim simbolom pobedničke ženstvenosti, spojile su svoje talente i kreirale treće poglavlje Idôle priče kao odu suncu: blistav i ujedinjujući miris. Ovom mirisu život su dale tri žene s ciljem da okupe sve žene kako bi zajedno stvarale novi svet. 

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Blistav na dodir

Idôle Aura predstavlja čisti cvetni potpis originalnog mirisa u odvažnoj kompoziciji sa sjajnim intenzitetom. Nežan miris koji je istovremeno senzualan i snažan. Baš poput aure koja isijava blistavu ženstvenost koju ništa ne može sprečiti da sija. Sve počinje dodirom. Nota solnog cveta (fleur de sel) neguje kožu i zrači mirisnim talasima. Penušavi bergamot i bujne note kruške pojačavaju ovaj nalet svežine, dok prepoznatljivi mirisni buket Idôle parfemske vode otkriva konture svojih baršunastih latica.

Trio živahnih ruža i dvojac blistavih jasmina kao da su okupani svetlošću blistavog, rajskog daška. Obe vrste su cveće koje hvata sunce i odiše blistavom senzualnošću. Prijatan i blistav, mošusni akord Clean & Glow, drugi je kamen temeljac Idôle zaštitnog potpisa. On širi svoje cvetno srce poput snažno zavodljive, ultra ženstvene aure.

Stupajući u kontakt sa slanim akordima sunčanog cveta, miris priziva delikatni osećaj gole kože zagrejane zracima zalazećeg sunca, a zatim se zadržava u zagrljaju soli ulivene burbonom od vanile i notama cveća heliotropa. Kremasti, obavijajući i puderasti miris otkriva orijentalni potpis sa zadivljujućim teksturama.

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Održivost započinje sastojcima

Miris za generaciju žena koje kreiraju svet sutrašnjice, Idôle Aura s poverenjem deli svoju odlučnost u pomeranju granica. Počevši od odluke da u svojoj formuli koristi prirodne sastojke, novi Lancôme miris odražava posvećenost održivoj lepoti, ekološki prihvatljivom pristupu i podršci za dobrobit pojedinaca i zajednica.

Obe ključne za potpis Idôle Aure i stvorene za Lancôme, esencija latice ruže Isparta i infuzija burbon vanile, deo su L'Oréalovog programa solidarnosti. Ovaj program ima za cilj da razvije opskrbu održivih sastojaka koja podržava etičke radne uvete i naknadu ljudima koji ih proizvode. Takođe pomaže u očuvanju lokalnih eko-sistema.

Esencija latica ruže Isparta nastaje parnom destilacijom ručno ubranih latica cveća s polja Isparte, turskog središta za uzgajanje ruža. Kako bi sprečili da sunce uteče na njihov nežni miris, berba se obavlja u ranim jutarnjim satima. Esencija zadržava svu svežinu ruže i njen prirodni cvet, kao da je cvet upravo ubran. Sa druge strane, Indijski Jasmin Grandiflorum Superinfusion rezultat je maceracije ekstrakta cveta u alkoholu. Retki i nežni, cvetovi se beru ručno, svaki zasebno, kako bi se sprečilo da padnu ili budu zgnječeni. Proces superinfuzije pojačava voćne note i one latica jasmina, ne narušavajući originalni miris cveta u polju.

Zajedno cvetamo

Kao kultni simbol Lancôme-a, ruža je ključni sastojak Idôle linije od samih začetaka. Ruža je takođe u fokusu ambiciozne Lancôme inicijative: «Bring The World To Bloom» koja za cilj ima zaštitu bioraznolikosti i resursa planete za generacije koje dolaze. Lancôme je, zajedno s nevladinom organizacijom Pur Project u Turskoj, predan pomaganju ženama iz regije Isparta, koje beru damansku ružu. To je jedna od dve ruže u Idôle Auri te ključna komponenta njenog sastava. 

Primarni cilj je podstaknuti saradnju kako bi žene ujedinile svoj glas u promicanju prenošenja znanja svojih predaka. Ova inicijativa takođe je usmerena na optimizaciju proizvodnog lanca ulaganjem u nove mašine. Takođe podržava 'zero-waste' pristup za pupoljke ruže koji nisu iskorišteni u parfimeriji. Ovo je ključni korak u poboljšanju radnih uveta i prinosa, kao i u diverzifikaciji izvora prihoda zajednice. Kao primer, iskorištava se vrednost nusproizvoda sektora - do sada neiskorištenog resursa. Udružujući žene na ovaj način, Lancôme pokreće samoodrživi ciklus.

Povratak ikoni

Snažnija nego ikad, kultna bočica Idôle parfemske vode redizajnirana je kako bi prigrlila Idôle Auru. Odana originalu, ali sa suptilnim razlikama, zadržala je fine linije svoje izražajne siluete. Savršeno stabilna, njena malo proširena baza podržava visinu. Kao izraz neustrašive i odlučne ženstvenosti, snažno je utemeljena na zemlji, kao da želi bolje posegnuti za zvezdama. Uz dodatne aspekte, staklo je providno i naglašava blistavu igru svetlosti. Obuhvata intenzivno blistavu ženstvenost koja osvetlava sve na putu, inspirisajući druge da se pridruže pokretu.

Njene dve strane privlače pažnju. Na zadnjoj strani, njeno zakrivljeno središte je živopisno ružičasto - zlatno, a budi nagon duboke unutrašnje snage. S prednje strane osvetljena je belom, blistavom aurom koja odaje magnetski sjaj. Kao i svaka žena koja svetli izravno iz srca. I izvan bočice, Idôle Aura novi je simbol neodoljive moći koji okuplja žene. Na ambalaži su reči koje ističu njihovu zajedničku snagu ujedinjene u krug, kao da predstavljaju jedan glas. Glas generacije koja odjekuje celim svetom, poput okupljajućeg poziva na akciju.

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Zajedno postajemo

Ne radi se samo o nadahnjivanju drugih već i o okruživanju ljudima u svrhu zajedničkog delovanja. Uz Idôle Auru, Lancôme slavi duh zajednice koji je ostao zajednička tema tokom prethodnih poglavlja Idôle sage. Zendaya predstavlja ženu koja je samoostvarena, koja je pod vlastitim uslovima postala idol i koja je odlučila osvetliti put drugim ženama da učine isto.

U novoj kampanji Idôle Aura, Zendaya drži svoju bočicu podignutu ka nebu, gestom koja poziva druge da se pridruže pokretu. Sa svih strana sveta, žene sada mašu bočicom kao da se odazivaju na njen poziv. Ovaj glas je glas Idôle Aure. Mirisa koji sjaji okupljajući žene. Aura bočice i Ô Lancôme-a stvaraju savršenu simetriju sa ženama koje se ujedinjuju u krug u kojem su svi jednaki: idol u usponu koji ide ka kolektivnom uspehu. To je krug sestrinstva, međusobnog osnaživanja i samopouzdanja, u kojem svaka žena može učiniti da se njen glas čuje kada iz srca kaže: "Ja mogu. A zajedno i hoćemo."

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

"Uvek govorim da je moj idol "buduća ja". Znam da je ona tamo, u budućnosti, i da me očekuje."
~ Zendaya

Idôlom se ne rađa. Idôlom se postaje.

U svakoj ženi nalazi se Idôl u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirisano je tim osećajem uverenja. Nova bočica popraćena je novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvata samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirisala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta skupina simbolizuje generacijski pokret praćenja svojih snova koji nemaju granice. To je pojava u kojoj je svaka žena Idôl.

Pročitaj još: Mat ruž: Postulat neprolazne lepote!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Fragrance Idôle Aura Woman Eau De Parfum

    Poručite odmah

Povezane teme: parfem, toaletna voda, trend, Idôle Aura, Lancôme Idôle

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5: Najlepši nokti za zimu

Šta su tvoje asocijacije na ovo hladno, ali lepo godišnjeg doba? Predlažemo aktuelne nijanse lakova za nokte i sugerišemo kako treba da izgledaju tvoj...