Koje ti se izdanje Džidži Hadid više dopada: super hot ili so cool?

Ova super-atraktivna i super-aktuelna devojka privlači pažnju gde god da se pojavi. I neprestano nas iznenađuje svojim izdanjima! Bila je domaćica obe ove zabave, a mi ne možemo da se odlučimo za koju se lepše doterala. Jedini detalj koji spaja ovi vrelo i ovo cool izdanje je trendi ogrlica - tik uz vrat!

Super-hot!

Na dodeli Much Music Awards Džidži je nosila ove sezone toliko popularno odelo - ali u jarko crvenoj boji! Njenim pojavljivanjem na crvenom tepihu kao da se temperatura naglo podigla! Zanimljiv kroj perfektno joj je stajao, a ispratio ga je prozračan mejkap: svetao ten, usne u crvenoj boji sa narandžastim podtonom, kajsija rumenilo i svetlo istaknute oči, sa maskarom i na gornjim i na donjim trepavicama. 

So cool!

Za Maybelline Beautybash događaj Džidži se opredelila za vamp izdanje, uz karmin u burgundac boji i zlaizanu kosu. Iako smo navikli da je uglavnom viđamo uz nude šminku ili jarko mat karmine, ovde nas oduševila drugačijom pojavom, pokazavši da ume da ponese... Baš sve! Metalizirana haljina u marinsko plavoj, kompletirala je ovo osvežavajuće izdanje Džidži Hadid u hladnim tonovima.

A koje se tebi izdanje više dopada? Hot ili Cool Džidži?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Vivid Matte Orange Shot Maybelline New York

  • Superstay 24h Maybelline New York

  • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Push Up Drama Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: Glasanje

Registrujte se / Prijavite se