Konačno smo testirali tečni puder u kamenu koji je oduševio žene širom sveta!

Puder je jedan od onih makeup proizvoda koji ima sposobnost da transformiše i uspešno prikrije sve naše nesavršenosti na koži lica. Jednostavno, bez njega šminka nije potpuna. L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder u kamenu je za kratko vreme postao TikTok viralan, jer kako žene širom sveta tvrde – on je više od pudera.

Da budemo potpuno iskreni, MakeUp tim je više pristalica tečnih formula, ali nakon što smo na TikTok-u videli šta sve može ovaj tečni puder u kamenu, poželili smo da taj efekat osetimo i na svojoj koži.

Šta znamo o L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnom puderu u kamenu?

Pre svega, znamo da je ovaj proizvod postao toliko viralan da je jedno vreme bilo nemoguće ugrabiti svoj primerak, kako u svetu, tako i kod nas. Ovo nas nije začudilo, jer smo viđali TikTok videe gde su ljudima sa lica nestajale nesavršenosti, poput akni ili pora, i to nakog nakon jednog poteza ovim tečnim puderom u kamenu. Neverovatno!

Znamo i da L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder u kamenu pruža visoku pokrivnu moć u samo jednom potezu i postojanost do 24h*. Ostavlja prirodni mat finiš bez tragova, a otporan je na vlagu i na znoj što ga čini idealnim za vrele letnje dane pred nama. S obzirom da prekriva kao tečni puder, a matira kao puder u kamenu, nije ni čudno što žene odlučno tvrde da nije u pitanju još jedna osnova za šminkanje u moru drugih.

Naravno, i sami smo morali da se uverimo u sve što tvrdi kako TikTok, tako i prethodno spomenute specifikacije proizvoda. Zato smo odlučili da ovaj tečni puder u kamenu stavimo na test.

Vreme je za MakeUp testiranje!

Priznajemo, i pored svih pregledanih video zapisa, kao fanovi tečnih formula, na početku smo bili skeptični u vezi pokrivne moći i postojanosti ovog L’Oréal Paris noviteta. Delovalo nam „previše dobro da bi bilo istinito“ da puder u kamenu može imati benefite tečnog pudera, i obrnuto. Međutim, hajde da zajedno otkrijemo kako se ovaj proizvod pokazao na delu.

Nakon jutarnjeg skincare-a, svoju makeup rutinu smo započeli uz prajmer i oblikovanje obrva, a potom je na red došlo i lice. Otvorili smo pakovanje L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnog pudera u kamenu i dočekala nas je spužvica za blendiranje i ogledalce.

Beleška: Ovo je odlična vest za devojke koje su stalno u pokretu. Isto važi i za pakovanje koje je praktičnog oblika i veličine, te lako može stati u torbicu.

Svako od nas je spužvicu umočio u presovanu formulu i polako naneo proizvod na kožu lica... Drage naše, ovo je pravi TikTok efekat na delu! Formula je toliko lagana i puterasta da smo imali utisak da nemamo ništa na koži. Samo nanošenje L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnog pudera u kamenu je jednostavno i brzo, bez puno truda i dodatnog ujednačavanja. Ovo je savršen proizvod za ona jutra kada jurimo i ne znamo šta bismo i gde bismo pre! Koža deluje nekako čisto, bez mana, kao da smo preko nje stavili neki filter sa Instagrama. Naravno, šminku smo upotpunili maskarom i sjajem za usne, za praktičan, ali efektan „dan u ofisu“ makeup look.

8 sati kasnije...

Kada su temperature 25+, a treba da provedemo ceo dan na poslu, u šetnji ili bilo gde van okvira svoga doma, izazov je vratiti se kući sa istom količinom šminke. Međutim, ovoga puta, sve je na svom mestu. To znači da specifikacije na etiketici L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnog pudera u kamenu govore istinu i da ovo očigledno jeste dugotrajan proizvod, otporan na vlagu i znoj.

Zaključak?

U MakeUp timu je doneta odluka da ovog leta prelazimo na pudere praškastih formula, jer ovo je proizvod za poželeti! Hvala TikTok-u i ženama širom sveta na sjajnoj dojavi, jer L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder u kamenu je zaista više od pudera!

 

* Potrošački test, 101 ispitanik

Pročitaj još: Multimasking: 4 načina na koje možeš da isprobaš ovaj praktičan trend

 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infaillible 140

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 180

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 220

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 24H kompaktni puder 130

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senčenje lica, puder, konturisanje, večernja šminka, dnevna šminka, Loreal Paris, tehnika šminkanja

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da stilizuješ obrve na tri jednostavna načina

Kada su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako da postigneš ovaj trend bez puno muke kod svoje kuće...