La Nuit Trésor Eau de Toilette

Senzualna noć, kada se ljubavnici predaju apsolutnoj ljubavi. Boginja noći, ogrnuta zvezdanim velom. Toaletna voda, sastoji se od najređih sastojaka: srce od esencije ruže, koje prenosi na akord kupine i pršti notama citrusa, uzdižući tako čitav cvetni buket. Prva ruža strasti koji su za Lancôme stvorile dve zvezde među francuskim kreatorima parfema – novi ljubavni napitak 21. veka.

La-Nuit-Trésor-Eau-de-Toilette

LA NUIT TRÉSOR: PRIČA O LJUBAVI, ISPRIČANA KROZ TRIO RUŽA

La-Nuit-Trésor-Eau-de-Toilette

Ljubav je beskrajna priča, a Lancôme La Nuit Trésor upravo piše novu priču. 

Svaki deo mirisa obuhvata po jednu izuzetnu ružu, izabranu zbog svoje sposobnosti da karakterističnim mirisom oživi svako poglavlje na putu ljubavi.

Aphrodisiaque ruža u parfemskoj vodi prenosi privlačnost.

Caresse ruža je naglašena u Caresse parfemskoj vodi i simbolizuje nežnost.

I na kraju Damask, ruža strasti, koja je uzdignuta u novoj toaletnoj vodi, da  bi se izrazila strast - želja da se ljubav intenzivno doživljava svakog dana, baš kao u trenucima kad je i rođena. Potentna, opojna ruža, čija svežina je jednaka samo čežnji. Ovo je novi manifest strasti.

BLISTAV, NEODOLJIV NAPITAK  KOJI STVARA OVISNOST

La-Nuit-Trésor-Eau-de-Toilette

Otkriven je potpuno novi miris, koji izražava senzualnu, smelu, blistavu, agresivnu ženstvenost.

Svežiji i življi od mirisa parfemske vode, ohrabren upadljivim kontrastima; neodoljiva privlačnost ove voćne verzije leži u njenim zelenim, kiselkastim tonovima. 

Na koži, on je izuzetan. 

Šarmantan i potpuno opušten.

Strast otelotvorena u ruži. 

Stvorena od istih dizajnera, kao i prvobitna parfemska i Caresse parfemska voda - Christophe Rainaud i Amandine Clerc Marie, oboje imaju istaknuto mesto među francuskim parfimerima - La Nuit Tresor toaletna voda je voćni, mošusni floriental. 

Srce ove najnovije varijacije je izuzetna esencija Damask ruže, odabrane da bude metafora velike ljubavi.

Uzburkan, raskošni, moćni miris, koji prenose tri voćna akorda maline, ribizle i ličija. Paradoks pun života, oblikovan kontrastnim notama koje ga čine još privlačnijim. Osvežavajuća završna nota eksplodira iskričavim, penušavim citrusnim notama, uključujući i bergamot sa briljantno pojačanom, nezamislivom svežinom, da bi zatim zasvetlela elegantnim, savršenim cvetnim buketom, u koji su umešani i božur i đurđevak. 

Dodatno je obogaćen pačuli esencijom, a ostavlja hipnotišući i senzualan trag, kao i uvek, zahvaljujući vanili Tahitensis, zamotanoj u nagoveštaj beskrajno svilenkastog, suptilnog, istrajnog belog mošusa koji prekriva kožu.

CRNI DIJAMANT POSTAJE LJUBIČAST

La-Nuit-Trésor-Eau-de-Toilette

U juvelirstvu, ljubičasti dijamanti su među najtraženijim u svetu. Njihova duboka boja, koja može biti u rasponu od bordo-ljubičaste do intenzivno plavo-ljubičaste, daje im dašak misterije koji nijedan drugi kamen nema. Ovi dragoceni dragulji su bili inspiracija za boju boce i kutije. 

I tako je ponovo osmišljena dijamantska boca za La Nuit Tresor, čiji je vrat ukrašen velikom, uvijenom ružom, te je čini zagonetijom, ređom i vrednijom nego ikada.

Više na: SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

 

Povezane teme: toaletna voda, Lancome

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

CC krema ili BB krema, pitanje je sad!

Pravo je vreme da obnoviš torbicu za šminkanje i osvežiš je proizvodima prilagođenim sunčanom periodu, bila to BB krema ili CC krema. A mi ti okrivamo...