L’Absolu Rôses by Lancôme

Na francuskom, pojam ružičastog se označava rečju rose, što je i sâm naziv Lancôme simboličnog cveta. Rose. Cvet i boja. Paradoksalna boja, sladunjava i za devojčice, rekli bi neki, međutim, za neke druge ona je odvažna i divlja. Izraz osećajnosti, ali, istovremeno i iskaz slobode, rose  je konačni simbol sreće, ljubavi i vedrine.

Za nas, rose je ništa drugo do životna vizija. Sreća za koju se sami opredeljujete: snaga pozitivnih emocija. Zahvaljujući tome kako gledate na stvari. Reč je o tome da na život uvek gledate sa vedrije strane, usredsređeni na svu njegovu lepotu. U jednoj rečenici: ŽIVITE PUNIM PLUĆIMA. ŽIVITE RUŽIČASTO.

U 2017. godini Lancôme radost življenja slavi tako što na svačije usne nanosi ružičastu, koristeći svoju dvostruku ekspertizu u domenu boja i umeća šminkanja. L’Absolu Rôses je rođena! Kolekcija sjajeva za usne prožetih ružičastom i predviđenih za zabavu, maštovitost i odvažnost.

I već na samom početku, tu su i najnovije vesti u šminkanju usana, jer L’Absolu Gloss opsežnoj ponudi postojećih nijansi za usne L’Absolu Rouge pridodaje 14 nijansi u prozračnoj, kremastoj ili mat završnici, svetlim ili upečatljivim nijansama. L’Absolu Rôses predstavlja savršenu kolekciju za predivan izgled usana prilagođen samo Vama i bezbrojne upečatljive kombinacije koje su uvek elegantne i nikad vam neće dosaditi.

L’Absolu Rôses by Lancôme

L’Absolu Gloss: 3 efekta, 3 elegantna izgleda koji kao da nevino poručuju je ne sais quoi

L’Absolu Gloss, kao najnoviji dodatak u porodici L’Absolu Rouge,  predstavlja našu poslednju inovaciju za usne. Uz njegovu prozirnu bočicu i crni lakirani poklopac sa zlatnom ružom, prepoznaćete ga istoga časa – i nemoguće je odupreti se porivu da ga odmah i isprobate. I nakon što ga jednom otvorite, njegov neverovatno precizni aplikator trenutno će Vas osvojiti. Uz jedan potez rukom, Vaše usne su definisane i obojene.

Elegantan i precizan, L’Absolu Gloss istovremeno oduševljava svojom neverovatno hromatičnom paletom od 14 prelepih boja prožetih ružičastom koje su dostupne u 3 neodoljiva završna efekta:

  • prozračnoj za sjajne usne, blago nijansirane i blistave. Neodoljivo!
  • kremasta da svoje usne zaodenete velom intenzivne boje i svilenkastim završnim efektom
  • za intenzivnu boju i usne koje podsećaju na somot

L’Absolu Gloss Cream 132 Caprice

L’Absolu Rôses by Lancôme

Crvena za svaki dan, crvena za važne večernje izlaske – 132 Caprice je plahovita i blistava nijansa, ona vrsta crvene za kojom svaka žena već neko vreme traga. Nakon što se nanese, ona usnama dodaje satenski sjaj, preko milujuće osnove kao što je balzam za usne.

L’Absolu gloss Sheer 317 Pourquoi Pas?

L’Absolu Rôses by Lancôme

Stidljiva ružičasta sa sjajem, 317 Pourquoi Pas? u sebi objedinjuje svu svežinu ružičaste u svom sjaju. Uz jedan lagani nanos, usne su svetlucave, nevaljalo neodoljive.

L’Absolu Gloss Matte 378 Rose Lancôme

L’Absolu Rôses by Lancôme

Ova boja koju potpisuje Lancôme, intenzivna je i živahna magenta nijansa ružičaste koja u sebi objedinjuje samu suštinu brenda, noseći pritom njegov pečat. Isprva naizgled odvažna, njeni upadljivi efekti ublaženi su baršunastom završnicom mat teksture u kojoj su kombinovani gel i zaštitni vosak. Potpuno očaravajuća.

Umetnost ružičastih usana kako je vidi Lancôme

Lancôme otkriva veštinu pravilnog šminkanja usana: Da biste postigli savršen izgled svojih usana, prethodno ih pripremite uz L’Absolu Rouge La Base, hidrirajući zaštitni balzam obogaćen sastojcima pro-xylane™ i ceramide 5, pa tek nakon toga, ukoliko je potrebno, olovkom Le Lip Liner iscrtajte konture usana.

Nakon što na njih nanesete boju, za završni pečat upotrebite L’Absolu Gloss Rôsy Plump, izrazito lagan pojačivač punoće usana na bazi vanile i mentola sa neodoljivim osvežavajuim efektom.  

Tejlor Hil, drska i urbana lepotica

L’Absolu Rôses by Lancôme

Odevena u ružičastu bomber jaknu na kojoj je izvezena ruža, američki top model i ambasadorka brenda, Tejlor Hil blista, sva ženstvena i nestašna, dok lenjo korača pločnicima elegantnog Pariza zaodenutog dahom umetnosti.

Pročitajte još: TEINT IDOLE ULTRA WEAR by LANCÔME

Povezane teme: Lancome

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

La vie est Belle Intensément: Sreća je u bočici parfema

Nova strastvena kreacija iz Lancôme-a rasplamsaće tvoj unutrašnji žar i naučiti te važnoj životnoj lekciji ...