Lancôme Advanced Génifique Sensitive

Ko od nas nije prošao kroz period kada mu koža reaguje na sezonske promene, stresni period ili poremećaje u ishrani tako što dobijate neprijatan osećaj poput nelagodnosti usled toplote, peckanja ili svraba? To su sve upozoravajući znaci da žene osećaju više nego što vide.

Česta pojava, osetljiva koža je univerzalni i ciklični fenomen koji utiče na skoro dve od tri žene širom sveta. Lancôme je proučavao ovu pojavu i otkrio da u periodima kada je koža osetljiva, inflamatorno stanje dovodi do njenog slabljenja i može doprineti ubrzanom starenju kože.

Novi Advanced Génifique Sensitive je rezultat smelog cilja: razviti sveže pripremljen jednomesečni tretman koji umiruje kožu, deluje na znake starenja i jača je kada je osetljiva. Plavi koncentrat sadrži formulu koja je obogaćena antioksidansima koji su 99% čisti, a koje korisnica oslobađa kada otvara bocu kako bi Advanced Génifique Sensitive serum učinila efikasnijim. Ovaj smeli cilj odjekuje vrednostima koje je Génifique prihvatio u poslednjih 8 godina: univerzalni serum, bezvremeni serum, holistički serum. Jednostavno rečeno: legendarni proizvod.

Hrabri i univerzalni: ove karakteristike su uvek bili u srcu neprestanog truda brenda Lancôme da podrži sve žene u njihovoj potrazi za lepotom i blagostanjem.

Françoise Lehmann

Generalni direktor, Lancôme International

Uvod: nova paradigma za kožu

Lancôme Advanced Génifique Sensitive

Kao deo savremenog životnog stila, ne postoje dva ista dana i koža reaguje na to. Njen ekosistem je poremećen i oslabljen, što dovodi do osećanja nelagodnosti (osećanja topline, peckanja, zategnutosti, itd) i povremenog crvenila. Ovi ˝dani loše kože˝ ili dani izražene osetljivosti se osećaju, čak i ako nisu vidljivi.  

Lancôme smatra da su oni posledica modernog života i redefiniše ih na osnovu koncepta ‘hrono osetljivosti’ - ideje da ˝dani loše kože˝ ili dani izražene osetljivosti nisu neizbežni kao u slučaju atopijske osetljivosti kože. Umesto toga, oni dolaze i odlaze, manifestuju se na nekoliko dana do nekoliko nedelja, a mogu da se dogode nekoliko puta godišnje. Drugim rečima, oni nisu utvrđeno stanje kože, već česta, ciklična pojava koja pogađa sve žene, bez obzira na starost, tip kože ili boju kože. Iako se ˝dani loše kože˝ ne pojavljuju stalno, oni imaju vrlo realan uticaj na kožu, jer dovode do slabljenja kože, oksidacije i upale.

Oslanjajući se na svoju umetnost pravljenja formula, Lancôme je ponovo osmislio smeo stručni odgovor na novo pitanje pojačane pojave osetljivosti: ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE. Ovaj dvostruki koncentrat nudi svu snagu legendarnog proizvoda Advanced Génifique Youth Activator, pojačanog novim ekstraktom fermenta probiotika sa umirujućim svojstvima u kombinaciji sa plavim koncentratom koji sadrži antioksidante visoke čistoće.

Kada se starenje kože događa neprimetno

Osim što se doživljava osećaj neprijatnosti, ovi dani ekstremne osetljivosti imaju stvarne biološke posledice po kožu.  

Nakon unutrašnjeg ili spoljašnjeg napada, proizvode se slobodni radikali i cela struktura kože kreće da radi. Oslobađaju se različite porodice markera zapaljenja (kao što su prostaglandini i interleukini), što dovodi do upale i slabljenja kože. 

Gornji sloj ćelija epidermisa postaje tanji, ćelije epidermisa postaju manje i smanjuje im se broj, i tako slabi zaštitna barijera kože i ona postaje podložnija agresorima. Kao rezultat toga, nervni završeci su lakše dostupni i previše stimulisani. 

Ove pojave imitiraju velike biološke promene primećene prilikom starenja. Stoga, ovi dani ekstremne osetljivosti izazivaju prerano starenje kože, što zahteva „aparat za gašenje“ za neposredno umirenje, ali i dugoročno poboljšanje stanje.

U cilju borbe protiv ˝dana loše kože˝, Lancôme predstavlja prvo kozmetičko rešenje za pružanje beskompromisnog ​​odgovora na dvojaki problem hrono-osetljivosti i starenje kože:  Advanced Génifique Sensitive, sveže aktiviran tretman u trajanju od mesec dana koji umiruje i štiti kožu od pojave osetljivosti.

Advanced Génifique Sensitive: sveže aktiviran jednomesečni tretman za brobu protiv ˝dana loše kože˝

Lancôme Advanced Génifique Sensitive

Uvod: hitna reakcija u kriznoj situaciji

Advanced Génifique Sensitive je proizvod tehnoloških dostignuća koji kombinuje svu moć legendarnog Advanced Génifique seruma, obogaćenog novim ekstraktom fermenta probiotika sa umirujućim svojstvima, lactobacillusom (lactobacillus casei), i antioksidantnim kompleksom koji se sastoji od vitamina E i ferulinske kiseline. Kompleks je posebno moćan aktivni sastojak, koji je teško stabilizovati, a koji su Lancôme laboratorije ipak uspele da izoluju i dodaju plavom koncentratu.

Baza Advanced Génifique

 U formulisanju Advanced Génifique Sensitive, Lancôme laboratorije po prvi put kombinuju tri velike porodice probiotičkih ekstrakata. U srcu formule leži izuzetan pažljivo odabran trio, koji nastaje iz bifidobakterije (bifidobacterium longum) i kvasca (saccharomices cerevesia). Već prisutni u Advanced Génifique serumu, u serumu Advanced Génifique Sensitive se po prvi put kombinuju sa lactobacillusom (lactobacillus case i) poznatom po svojim umirujućim svojstvima. 

Ovi probiotički fermenti se dobijaju najsavremenijim biotehnološkim procesom, kojim je moguće stvoriti ekstrate bogate fundamentalnim komponentama ćelijskog života, kao na primer lipidi, aminokiseline i ugljeni hidrati čija svojstva zaista doprinose koži.  

Ekskluzivni Lancôme trio probiotičkih fermenata se: 

  • bori protiv inflamacija kako bi umirio kožu (zahvaljujući lactobacillus-u);
  • optimizuje epidermalnu strukturu i diferencijaciju i ojačava funkciju barijere kože kako bi se osigurala njena maksimalna efikasnost (zahvaljujući fermentu bifidobacterium-a);
  • na kraju, cilja na samu strukturu dermisa, promovišući sintezu fundamentalnih komponenti matrikasa za čvršću, puniju kožu (zahvaljujući kvascu).

Koncentrat koji se sveže aktivira : Štiti kožu i bori se protiv oksidacije

Lancôme Advanced Génifique Sensitive

Ferulinska kiselina i vitamin E aktivno sprečavaju oksidativni stres – od unutrašnjih i spoljašnjih faktora – koji napadaju kožu, čineći je još osetljivijom. Ferulinska kiselina štiti od širokog spektra oksidativnih stresova, štiteći kožu od štetnih efekata koji oštećuju lipide iz ćelijske membrane.

Uprkos svojoj efikasnosti, ferulinska kiselina je veoma nestabilna i zbog toga je veoma teško uklopiti je u formulu. Oslanjajući se na svoje znanje i iskustvo, Lancôme je uspeo da izoluje ferulinsku kiselinu i vitamin E u plavom serumu koji se oslobađa u momentu kada se bočica otvara.

Praktično, ovaj smeli i originalni koncept 'sveže kozmetike' takođe štiti efikasnost antioksidanasa iz ferulinske kiseline, time što je boca zapečaćena do otvaranja.

Kada se jednom proizvod aktivira, aktivni sastojci iz ampule se stapaju sa baznim serumom, oslobađajući antioksidantna svojstva, i bore se protiv raznih slobodnih radikala koji napadaju kožu i nude maksimalni učinak tokom celog tretmana.

Kao rezultat, koža je dvostruko umirena i zaštićena Youth Activator bazom i plavim koncentratom bogatim antioksidantima. Mogu se primetiti trenutni rezultati. Koža se oseća prijatno i oslobođeno od nelagodnosti koju oseća u danima kada je ekstremno osetljiva, pošto joj se povrati normalan izgled – kako žene to i vole

Tejlor Hil: lice Advanced Génifique Sensitive

Lancôme Advanced Génifique Sensitive

S obzirom na džet leg, oštre promene godišnjih doba i stalno nanošenje i skidanje šminke tokom modnih revija, ova međunarodno poznata manekenka savršeno razume šta su ˝dani loše kože˝. Ambasador kompanije Lancôme od leta 2016, Tejlor Hil pleni i zrači lepotom i mladošću kroz objektiv fotografa Merta Alasa i Markusa Pigota. 

Pročitajte još: 5 neophodnih proizvoda za negu kože kojih se ne odričemo

Povezane teme: nega

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Serum za lice i mitovi koji ga prate

Kada god neki proizvod ovoliko oduševi bjuti zajednicu, krenu da kruže i mitovi o njemu, a mi smo tu da odgovorimo na svaki i da razbijemo sve tvoje z...