Lancôme Chroma - spoj šminke i umetnosti

Ukoliko voliš šminku, nesumnjivo je da uživaš i u umetnosti. I sama znaš da je tvoje lice kao slikarsko platno koje treba oslikati i ulepšati. Povezanost između umetnosti i šminke su na najbolji mogući način uočili, iskoristili i ukombinovali pariski Lancôme i američka modna kuća Proenca Šuler kada su kreirali Lancôme Chroma kolekciju za jesen 2018. godine.

Kao i ranijih godina, Lancôme je odabrao modne dizajnere s kojim će sarađivati na novoj kolekciji i čija će vizija doprineti progresivnoj i izrazito individualnoj viziji lepote. Radi se o američkim dizajnerima – Džeku Mekolou i Lazaru Hernandezu. Ovaj dvojac je već redovno na listi najtalentovanijih dizajnera generacije, pa je očekivano da će njihova vizija lepote i kreativnost oduševiti.

Ovaj dizajnerski duo inspiraciju za najnoviju kolekciju pronašao je u ekspresivnoj snazi izuzetno pigmentiranih i upečatljivih boja. U kolekciji se vidi i prepoznatljiv i beskompromisni pristup boji i oblicima Lancôme Chroma po kome je modna kuća Proenca Šuler poznata.

Ostavi utisak uz Lancôme Chroma kolekciju

Ako želiš da ostaviš upečatljiv utisak onda je ova nova kolekcija baš za tebe. Izuzetne mat formule, i odvažne linije ono su što odlikuje najnoviju makeup kolekciju. Ova kolekcija ti daje priliku da kreiraš look prepun kontrasta, zahvaljujući vibrantnoj paleti senki za oči.

Ali pre nego što započneš sa eksperimentisanjem sa paletom boja, moraš se postarati da ti ten bude svež i blistav. Zato su tu suptilne svetlucave čestice Chroma hajlajtera u jastučiću, koje će samo naglasiti, a ne zamaskirati tvoju prirodnu lepotu.

Novi i upečatljiv look

Iskoristi paletu prepunu savršenih jesenjih nijansi za kreiranje drugačijeg smoky eye look-a. Poigraj se s bakrenim, burgundy, ružičastim, smeđim i intenzivno plavim bojama toplih nijansi Warm Chroma paleta za oči.

Usne ulepšaj s najnovijim redizajniranim L’Absolu Rouge Lancôme-ovim ružem za usne koji dolazi u najnovijim, jesenjim nijansama: narandžastoj, jarko-crvenoj i burgundi. Preporučujemo ti da eksperimentišeš sa svakom nijansom i da ih, u zavisnosti od prilike transformišeš. Takođe preporučujemo i da usne uokviriš olovkom kako bi dodatno došle do izražaja.

 

Trikovi za dnevnu šminku

U novoj Chroma kolekciji se nalazi i Chroma olovka za usne s dvostrukim aplikatorom koja je dostupna u istim nijansama kao i ruževi. Ova olovka za usne savršena je za dnevnu šminku. Na jednoj strani nalazi se olovka za usne i izraziti mat ruž, dok je sa druge satensko-meki sjaj.

Za brzo naglašavanje očiju u nekoliko lakih pokreta u kolekciju je uvrštena i Ombre Hypnôse Kajal Chroma olovka za oči 4 u 1. Može se koristiti kao ajlajner i kao olovka za oči zahvaljujući njenoj kremastoj i neprovidnoj strukruri. Sa njom ćeš lako usavršiti smoky eye tehniku i kontrastni ombre look. Ovu olovku za oči možeš pronaći u 4 različite nijanse: crnoj, sivoj, smeđoj i petrolej plavoj.

Lancôme i Proenza Schouler mislili su na sve, pa su u ovu kolekciju uvrstili i lakove za nokte kojim se lako upotpunjuje bilo koji look, a koji se savršeno mogu uklopiti uz tvoju dnevnu šminku. Boje koje se mogu naći na tvojim noktima iz ove kolekcije su: nude, kapućino smeđa i ružičasta s daškom hibiskusa.

Pročitaj još i o drugim trendovima koji će te oduševiti: Novi trendovi: nanesite karmin u popsicle stilu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme x Proenza Schouler Chroma Eye Palette

  • Lancôme x Proenza Schouler Double Ended Lip Kajal

  • Lancôme x Proenza Schouler L’Absolu Rouge Sheer Chroma Lipstick

  • Lancôme x Proenza Schouler Le Vernis Nail Polish

  • Lancôme x Proenza Schouler Ombre Hypnôse Kajal Eyeliner

Povezane teme: šminka, senke za oči, senčenje lica, manikir, oči, karmin, ruž, usne, mat, trend, večernja šminka, dnevna šminka, UltimativniTrendovi, leto, jesen, mat usne, olovka za usne, Lancome, hajlajter, smoky eye

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Evo kako da nosiš popularne makeup trendove ovog proleća

Svaka prolećna sezona, po pravilu, donosi nove trendove i proizvode za šminkanje koje koristimo za kreiranje novog makeup looka, na radaru je baby pin...