Lancôme i Sonia Rykiel : boje i radosti življenja na pariski način

Julie de Libran © Autor: David Bailey, za modnu kuću Sonia Rykiel

 

Ekskluzivna make-up kolekcija za jesen 2016. prestižnog brenda Lancôme inspirisana je slavnom francuskom modnom kućom. Ova saradnja je sasvim očekivana, budući da Lancôme  neguje dobre odnose sa osobama iz sveta umetnosti i mode, kao i proizvođačima skupocenog nakita.

Sloboda izbora boja predstavlja samu srž filozofije osnivačice modne kuće Sonia Rykiel  i njenu želju da na svoj način doprinese emancipaciji žena i iskorači iz nametnutih okvira.

„Reč je o lepoti koja je ponekad sasvim iskonska, a ponekad sofisticirana, ali koja baš nikad ne podleže modnim diktatima. Naše kuće dele zajedničku viziju ženstvenosti koja je, verujem, vrlo bliska savremenoj ženi.”, kaže Julie de Libran, umrtnička direktorka  modne kuće Sonia Rykiel, koja od dolaska na ovu poziciju pre dve godine, vrlo uspešno i verno nastavlja decentnu filozofiju osnivačice brenda.

Prepoznatljivo francusko nasleđe i zajednička vizija vibrantne, slobodne ženstvenosti, osnove su na kojima je zajednički kreirana jesenja paleta boja, prožeta radošću i istinskim osećajem slobode kojim odišu ulice poznate pariske četvrti Saint-Germain-des-Prés, doma modne kuće Rykiel.

A evo šta o zajedničkoj viziji kaže Françoise Lehmann, glavna direktorka Lancôme International-a: „Sonia Rykiel istinsko je otelovljenje ideje o pravoj Parižanki – ženi koja s radošću uživa u slobodi i ne pristaje na nametnute okvire, ženi koja je istovremeno zavodljiva i zaljubljena. Ideja sreće koju gradimo vlastitim snagama potpuno je u skladu s duhom Saint-Germain-a.”

A ovo specijalno izdanje kolekcije Sonia Rykiel x Lancôme biće dostupno na maloprodajnim mestima od avgusta 2016.

Povezane teme: šminka, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da šminkom sakriješ tragove alergije na licu

Pored lepog vremena, proleće sa sobom donosi i sezonu alergija. Srećom, uz pravilnu negu kože i odgovarajuće bjuti proizvode, ipak je moguće da sakrij...