Lancôme Idôle: dugo očekivani miris je konačno tu!

Ako i ti, kao mnoge od nas, jedva čekaš da isprobaš najnovije proizvode eksluzivnih kozmetičkih brendova, imamo jednu vest za tebe! Lancôme Idôle, najnoviji miris koji već nedeljama željno iščekujemo, od danas je dostupan u odabranim parfimerijama.

Lancôme Idôle: dugo očekivani miris je konačno tu!

Lancôme je još jednom dokazao da je s razlogom brend kome uspešne i snažne, a opet s druge strane, senzualne i nežne žene veruju. Još jednom su, na njima svojstven način spojili moć, lepotu i svežinu. Svaka mirisna nota Idôle parfema će te osnažiti, dodati trunku optimizma u tvoj život i uneti dašak magije u tvoju turbulentnu svakodnevnicu.

Miris koji će te oduševiti

Idôle ti donosi primamljivu kombinaciju mirisnih nota ruže, jasmina, bergamota i kruške, a specijalno odabrana esencija ružinih latica, od ruža uzgajanih na poseban i održiv način, ekskluzivno se našla u samom srcu ovog parfema, simbolišući tako spoj lepote i snage, koji svaka od nas nosi u sebi. Ostatak mirisnih nota, na čelu sa nežnim i raskošnim mirisom španskog jasmina, kao i svežinom bergamota i kruške će prosto poput magneta privlačiti sve oko tebe.

Testirali smo Idôle

Kako bismo testirali ovaj parfem, nosili smo ga svaki dan nedelju dana. Od osam ujutru pa sve do dva popodne Idôle je imao jak efektaj, ostavljajući nežan i zagonetan trag za sobom. Nakon toga, od dva pa do šest popodne, transformisao se u puderasto bogatstvo mirisa ruže i jasmina koje se na koži i dalje osećalo sve do tuširanja, oko 9 uveče.

Ako voliš minimalističke mirise, ovaj parfem će te izvesti iz zone komfora, oduševljavaće te tokom celog dana svojim mirisom, a da nećeš morati da ga iznova nanosiš. U slučaju da uživaš u jakim mirisima i da si među onima koji obožavaju da nanose parfem u većim količinama, sa Idôle-om nećeš morati da preteruješ. Veoma je jak i prisutan tokom celog dana, sa savršenom dozom intenziteta i skromnosti

Jedinstvena, do sada neviđena bočica

Lancôme nas još jednom oduševljava svojim pristupom lepoti i eleganciji. Bočica ovog parfema jedna je od najtanjih bočica u svetu, debljine svega 15 mm, kreirana je tako da lako sklizne u tvoju torbu. Toliko je lagana, da je možeš nositi svuda sa sobom, i da, umesto da skuplja prašinu na polici poput drugih parfema, bude isključivo uz tebe i za svaku priliku. 

Lancôme Idôle: dugo očekivani miris je konačno tu!

Zendaya – Istinski predstavnik osnažene Idôle devojke

Idol mladih, koja pleni svojim šarmom, uspehom i lepotom, odabrana je da bude predstavnik ovog jedinstvenog mirisa. Zendaya je samo otelotvorenje Idôle parfema, koja baš kao i on odiše posebnošću, snagom, senzibilitetom, elegancijom i svežinom. Sa svojih nepunih 24 godine nalazi se u vrhuncu slave i počev od malih nogu, pa sve do sada ne prestaje da nas zapanjuje i da pomera granice. Neprikosnovena svojim stilom, glasom i talentom, pravi je idol i ovih, ali i budućih generacija koje dolaze, pa ne čudi što je baš nju Lancôme odobrao kao predstavnika ovog unikatnog Idôle parfema.

Miris koji je već oduševio domaće influensere

Nije samo čuvena Zendaya stala uz Lancôme i Idôle. I Tamara Kalinić, jedna od naših najuticajnijih influenserki pridužila se osnaženju žena uz Idôle miris, naročito se osvrćući na strah i koliko on može da bude poguban u mnogim životnim situacijma. „Strah je jedna od onih stvari koje mogu da te koče zauvek. Zato sam izabrala da budem neustrašiva uz novi Lancôme miris Idôle.“ Takođe, pozvala je sve snažne dame da podele svoj dnevni moto koristeći #WeAreTheFuture#IdoleByLancome i tako se pridruže inspirativnoj borbi za osnaženje svih žena i devojaka.

Odaberi Idôle

Leti započinju mnoge priče. Neka tvoja sledeća priča bude obojana notama ovog parfema, koji simbolizuje inovativnost, kreativnost, lepotu, snagu i svežinu. Pruži svojim čulima dašak cvetnog osvežavajućeg parfema, koji može da te osnaži na svakom tvom koraku.

Nabavi svoj Idôle miris već danas. Klikni na sliku parfema ispod teksta i naruči ga odmah!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Lancôme Idôle 75ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 50ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 25ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: parfem, stil, moda, Lancome, Zendaya, Lancome Idole

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li znaš pravu razliku izmedju iluminatora I hajlajtera?

Pre nego što ti otkrijemo sve benefite hajlajtera i iluminatora, važno je da razešimo glavnu misteriju, a to je da ova dva proizvoda nisu isto...