Lancôme ispisuje novo poglavlje osnaživanja žena: Idôle, miris budućnosti

Za Lancôme, francuski luksuzni brend, svaka žena je jedinstvena, a njen stil neponovljiv. Više od 80 godina unazad, Lancôme je sinonim za lepotu, i to sa jedinstvenim francuskim stilom, a ovoga leta iz ovog čuvenog brenda dolazi nam neponovljiv miris – Idôle, kreiran od žena za žene, sa idejom da još više osnaži žene i probudi u njima osećaj nepobedivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Šta miris znači za ženu?

Svaka žena bira miris prema sebi i svom karakteru, a savremena žena živi životom veoma različitim od onog koje su živele naše mame i bake. Brz i neumoljiv tempo života internet ere veoma se razlikuje od onog staloženog doba bez trke, žurbe, interneta, društvenih mreža. Danas, bilo da ideš u školu, na fakultet ili posao, tvoj tempo života zahteva nadljudsku snagu od tebe, od svake žene. Lancôme kao brend je to prepoznao i kreirao miris koji će te inspirisati i ulepšati tvoju svakodnevnicu i motivisati te, kako bi hrabro koračala ka svom cilju, bez obzira na prepreke.

Lancôme ispisuje novo poglavlje osnaživanja žena: Idôle, miris budućnosti

Zendeja kao zaštitno lice Idôle mirisa

Lancôme, kao jedan od najvećih bjuti brendova sveta, sve što Idôle predstavlja kao miris, prepoznao je u mladoj holivudskoj zvezdi, Zendeji. Zendeja je, iako ima samo 23 godine, već skoro deceniju unazad predvodnica mlade generacije holivudskih glumica. Osim toga, ona važi i za modnu ikonu, a mlade žene širom sveta dive se njenom profesionalnom uspehu, kao i smislu za modu i lepotu. Zendeja je prirodna, dok u isto vreme odiše posebnošću, snagom i šikom, i kao takva, idealan je partner brendu kao što je Lancôme.

Idôle – Bočica, koja daje počast inovativnosti pakovanje i očaravajući miris

Lancôme je prilikom kreiranja mirisa Idôle postavio jedno komplikovano pitanje – kako osnažiti ženu? Odgovor je stigao upakovan u jednostavnu, a opet jedinstvenu, privlačnu i praktičnu bočicu, koja savršeno oslikava moderno vreme u kome živimo, i daje počast inovativnosti. Bočica, debljine samo 15 milimetara moći će da stane i u najtanju žensku tašnu, što nas je potpuno oduševilo. Sam miris donosi onaj dašak svežine koji je svakoj ženi neophodan za inspirativan dan, sa notama ruže, bergamota, kruške i španskog jasmina. 

Lancôme ispisuje novo poglavlje osnaživanja žena: Idôle, miris budućnosti

Lancôme je mislio i na praktičnost kojoj današnje žene streme, pa će Idôle imati mogućnost dopune na odabranim prodajnim mestima. Idôle je miris koji će obožavati i mlađa, ali i nesto starija generacija, zbog njegovog jedinstvenog mirisa, savršenog pakovanja, ali i onog X faktora, kome svaka žena stremi. Baš zato je Lancôme Idôle miris budućnosti.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Lancôme Idôle 75ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 50ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 25ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: poznati, parfem, stil, moda, leto, Lancome, Zendaya, Lancome Idole

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje CC kreme i korektivni tečni puderi za ujednačen ten

Priželjkuješ kožu bez mana, ujednačen i gladak ten? Volela bi da ožiljci, akne, pigmentacijske fleke i crvenilo nestanu sa tvog lica? Na svu sreću, re...