Lancôme ispisuje novo poglavlje osnaživanja žena: Idôle, miris budućnosti

Za Lancôme, francuski luksuzni brend, svaka žena je jedinstvena, a njen stil neponovljiv. Više od 80 godina unazad, Lancôme je sinonim za lepotu, i to sa jedinstvenim francuskim stilom, a ovoga leta iz ovog čuvenog brenda dolazi nam neponovljiv miris – Idôle, kreiran od žena za žene, sa idejom da još više osnaži žene i probudi u njima osećaj nepobedivosti.

Šta miris znači za ženu?

Svaka žena bira miris prema sebi i svom karakteru, a savremena žena živi životom veoma različitim od onog koje su živele naše mame i bake. Brz i neumoljiv tempo života internet ere veoma se razlikuje od onog staloženog doba bez trke, žurbe, interneta, društvenih mreža. Danas, bilo da ideš u školu, na fakultet ili posao, tvoj tempo života zahteva nadljudsku snagu od tebe, od svake žene. Lancôme kao brend je to prepoznao i kreirao miris koji će te inspirisati i ulepšati tvoju svakodnevnicu i motivisati te, kako bi hrabro koračala ka svom cilju, bez obzira na prepreke.

 

Zendeja kao zaštitno lice Idôle mirisa

Lancôme, kao jedan od najvećih bjuti brendova sveta, sve što Idôle predstavlja kao miris, prepoznao je u mladoj holivudskoj zvezdi, Zendeji. Zendeja je, iako ima samo 23 godine, već skoro deceniju unazad predvodnica mlade generacije holivudskih glumica. Osim toga, ona važi i za modnu ikonu, a mlade žene širom sveta dive se njenom profesionalnom uspehu, kao i smislu za modu i lepotu. Zendeja je prirodna, dok u isto vreme odiše posebnošću, snagom i šikom, i kao takva, idealan je partner brendu kao što je Lancôme.

Idôle – Bočica, koja daje počast inovativnosti pakovanje i očaravajući miris

Lancôme je prilikom kreiranja mirisa Idôle postavio jedno komplikovano pitanje – kako osnažiti ženu? Odgovor je stigao upakovan u jednostavnu, a opet jedinstvenu, privlačnu i praktičnu bočicu, koja savršeno oslikava moderno vreme u kome živimo, i daje počast inovativnosti. Bočica, debljine samo 15 milimetara moći će da stane i u najtanju žensku tašnu, što nas je potpuno oduševilo. Sam miris donosi onaj dašak svežine koji je svakoj ženi neophodan za inspirativan dan, sa notama ruže, bergamota, kruške i španskog jasmina. 

Lancôme ispisuje novo poglavlje osnaživanja žena: Idôle, miris budućnosti

Lancôme je mislio i na praktičnost kojoj današnje žene streme, pa će Idôle imati mogućnost dopune na odabranim prodajnim mestima. Idôle je miris koji će obožavati i mlađa, ali i nesto starija generacija, zbog njegovog jedinstvenog mirisa, savršenog pakovanja, ali i onog X faktora, kome svaka žena stremi. Baš zato je Lancôme Idôle miris budućnosti.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Lancôme Idôle 75ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 50ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle 25ml

  Poručite odmah
 • Lancôme Idôle Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: poznati, parfem, stil, moda, leto, Lancome, Zendaya, Lancome Idole

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči kako pravilno da odabereš i naneseš rumenilo za lice

Rumenilo za lice je jedan od najzapostavljenijih makeup proizvoda, a razlog tome je što devojke često izbegavaju kupovinu rumenila u strahu da ne odab...