Lancôme predstavlja La Vie Est Belle L’éclat Toaletna voda

LA VIE EST BELLE  Francuski izraz (Život je lep) [1]. Filosofija života i sreće ili univerzalni proglas lepote življenja. [2]. L’Éclat L’Eau de Toilette sačinjen je od iskričave esencije najplemenitijih prirodnih sastojaka [Orange Blossom Absolute, Jasmine Sambac Absolute, esencije nerolija i esencije ruže] koji su nadahnuti blistavim osmehom mošusnih nežnosti. [3]. Prvi Solar Neroli koju su za Lancôme ekskluzivno izradila dva vodeća francuska parfimera.

TOALETNA VODA LA VIE EST BELLE L’ÉCLAT #SPARKLES

lveb eclat edt

Trag sreće parfema La vie est belle neprekidno se širi...

Nakon parfemske vode L’Éclat, kuća Lancôme ispisuje drugo poglavlje u svojoj veličanstvenoj potrazi za radošću življenja, uz svoj novi mirisni iskorak – toaletnu vodu L’Éclat.

Duboko u sebi, svi mi posedujemo neizreciv izvor sreće koji naprosto vapi da ispliva na površinu. U svojoj bočici, kuća Lancôme je zatočila sâm delić te iskre koja će svakoj ženi omogućiti da dosegne tu radost sijajući znatno jače nego ikad ranije.

SOLAR NEROLI U SAMOJ ŽIŽI

U pozadini mirisnog izraza parfema La vie est belle, nalaze se dvoje slavnih parfimera, Dominik Ropijon i An Flipo, koji su sproveli u delo ovu poslednju definiciju radosti življenja i same sreće. 

I baš kao što toaletna voda L’Éclat otvara sasvim novo poglavlje u knjizi životne sreće, ona istovremeno istražuje i jedno dodatno naličje drveta narandže, neroli.

Okupana u suncu i sasvim topla, ova toaletna voda naprasto oduzima dah svojom  beskrajnom tananošću i spontanošću kojom razoružava. I naravno, ona je prvi predstavnik u mirisnoj porodici La vie est belle koji je ide tragom zanosnog drvenog, mošusnog ćilibara sa dodirom vanile, dokazujući time da je podjednako izuzetna i privlačna baš kao i njene prethodnice.

Otvaranje koje ostavlja bez daha

Toaletna voda se otvara uz eksploziju iskričavih i poletnih nota hesperidijuma, mandarine, grejpfruta i bergamota, oživljenih kroz treperavi i britki ružičasti biber, a onda elegenatno zaodenutih mirisnim notama čaja.

Solarno jezgro

Izvorni mirisni buke parfema L'Éclat, kombinacija perunike i pomorandžinog cveta, veselo je prošaran iskričavim notama esencije nerolija. Ovim su briljantni i osvežavajući aspekti pomorandžinog cveta graciozno uzvišeni do neslućenih visina.

Mirisni trag kože

U mirisne note perunike i pačulija ubačen je dah vedrine kroz novi drveno mošusni ćilibar predstavljen u vidu blagog mirisnog omotača mošusa i ambroksida. Ovaj spoj predstavlja samu završnicu i jasno je uočljiv u mirisnom tragu kože.

STAKLENA SVETLOSNA EKSPLOZIJA

eclat edt

Originalna bočica parfemske vode L'Éclat – „osmeh kristala” – prošarana hiljadama staklića i autorska kreacija Katrine Krunas – dodatno je rastegnuta tako da odrazi svu blistavost koja je otelotvorena u ovom novom mirisnom izrazu.

Graciozna krila od organze u obliku listića narandžinog drveta pričvršćena na samom vrhu flašice podsećaju na sâm miris i iskazuju njegovu toplu i solarnu privlačnost.

KAMPANJA KOJA SIJA OD RADOSTI

Uz svoj razoružavajući osmeh i beskrajnu blistavost, i dodatno ukrašena mekanim netaknutim perjem, Džulija Roberts se nalazi u oblaku sazdanom od svetlosti i topline. Uhvaćen kroz objektiv Aleksija Lubomirskija, ovaj jedinstveni trenutak prevodi u život blistavu, osvežavajuću i spontanu radost življenja koja je sadržana u toaletnoj vodi La vie est belle L’Éclat.

Pročitajte još o: Lancôme predstavlja La vie est belle L’Éclat

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme La Vie Est Belle

    Poručite odmah

Povezane teme: Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Lancome, La Roche-Posay , Vichy, Urban Decay

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati pravi prajmer za lice

Puderi imaju tendenciju da oksidiraju i menjaju boju kada dođu u kontakt sa kožom i sebumom. E, tu nastupa prajmer! On je taj koji stvara barijeru - v...