Lancôme predstavlja Skin Feels Good

Dobar osećaj je nova formula dobrog izgleda

Da biste bili lepi, potrebno je da vodite računa o sebi.

skin feels good

Ova vizija lepote predstavlja kamen temeljac na kom počivaju vrednosti kompanije Lancôme još od njenih početaka, istovremeno predstavljajući viziju koju su milenijalci već u potpunosti usvojili. Za predstavnice lepšeg pola ove generacije, lepota nije toliko pitanje sopstvenog izgleda, koliko predstavlja nešto što najvećim delom zavisi od njihovog životnog stila. To i jeste razlog više da od svojih preparata za šminkanje uvek očekuju i znatno više. Izrazito aktivne, prepune energije, snažne i zahtevne, njima su u lepoti potrebni svakodnevni saveznici – nešto što je nezaobilazno u njihovoj kolekciji za lepotu, a što u sebi objedinjuje vrhunske rezultate uz lako nanošenje, brinući pritom o njihovoj koži. 

Budući da dolazi iz nove generacije hibridnih proizvoda koji sjedinjuju negu kože sa šminkom, Vaš saveznik za savršen izgled tena Skin Feels Good istovremeno nudi prelep sjaj i dopunsku hidrataciju. Njegova formula unapređuje ten lica u dve faze:

Trenutno, uz blago otkrivajuću prozračnu osnovu koja predstavlja jedinstveni pojačivač sjaja

Dugoročno, zahvaljujući sopstvenoj kombinaciji hidrirajućih i antioksidantnih agenasa za lepši i zdraviji ten iz dana u dan.

Skin feels good se može nanositi prstima, bez upotrebe ogledala, čak i onda kad ste u pokretu. Toliko praktičan da ćete uskoro otkriti da baš po Vašoj meri – bilo da je reč o svakodnevnom ili povremenom nanošenju, samostalno ili u svojstvu podloge. Šminkanje dostiže sasvim novi horizont uz agense za negu kože koji su zastupljeni u ovoj formuli, i koji ga čine trenutnim i krajnje nepogrešivim pojačivačem blistavosti koji možete koristiti do mile volje!

Posebno je prikladan izbor za one žene koje nikad nemaju dovoljno vremena da se posvete šminkanju, ali koje naprosto vape za tenom koji sija … i istovremeno je potpuno savršen za postizanje prirodnog izgleda, kao da nemate šminku na licu, koji baš svaka žena poželi da ispolji u nekom trenutku u svom životu. Naprosto neizostavan.

Formula koje neguje

visual ingredients

Skin Feels Good voli kožu i pritom zaista maksimalno brine o njoj. Tajna njegove delotvornosti počiva u agensima za negu kože najnovije tehnologije, koji brinu o kvalitetu kože pružajući joj izuzetno dopunsko hidriranje, čak i nakon skidanja same šminke. I upravo zato ovaj preparat daruje taj dugotrajni sjaj koji naprosto odiše zdravljem.

Biljni glicerin + hijaluronska kiselina + prirodni ekstrakt moringe = Ozareni sjaj iz dana u dan, daruje Vam Skin Feels Good

Glavni junak u procesu hidratacije, biljni glicerin deluje poput „magneta koji privlači vlagu” pružajući koži dodatnu jedrinu

Hijaluronska kiselina prikuplja i zadržava vlagu unutar same kože ne bi li je učinila lepšom iz dana u dan

Prirodni ekstrakt moringe deluje poput štita, štiteći kožu posredstvom svojih antioksidantskih svojstava i sve vreme čuvajući njen sjaj

SPF 23 pomaže u zaštiti kože od mogućih oštećenja usled izloženosti suncu

Osim toga, zahvaljujući svojoj svežoj i izrazito prijatnoj teksturi, Skin Feels Good daruje prijatan osećaj odmah nakon nanošenja! Rezultat: potrebno je svega pet dana neprekidnog korišćenja da biste postigli prozračan i zdrav sjaj kože, uz kožu koja će biti 50% više hidrirana i svežija, a Vaš ten blistaviji nego ikad

Pročitajte još o: Lancôme predstavlja: Teint Idole Ultra Wear custom glow drops

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Skin Feels Good

    Poručite odmah

Povezane teme: Giorgio Armani, Lancome, Urban Decay, Biotherm

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Acqua Di Giò Profumo Special Blend by Giorgo Armani

Acqua Di Giò sadrži u potpunosti mušku dominaciju...