Lancôme predstavlja: Teint Idole Ultra Wear custom glow drops

TEINT IDOLE ULTRA WEAR SVA MOĆ ŠMINKE U VAŠIM RUKAMA

Zlatni standard tečnog pudera u poslednjih dvadeset godina, linija Teint Idole Ultra Wear istinski doprinosi vašem samopouzdanju smeštajući moć transformacije šminke pravo u ženske ruke. Neprekidno se menjala u skladu sa očekivanjima žena, prerastajući u opsežnu ponudu tečnih pudera uz pomoć kojih, za svega nekoliko minuta, postižete izgled prema sopstvenoj želji, i to onaj kojim iskazujete upravo ono što jeste toga dana.

Nakon Teint Idole Ultra Wear stika u 2017. godini, Lancôme pomera granice prilagođavanja specifičnim potrebama svojom ograničenom serijom super sjajnih hajlajtera u 4 nijanse, Custom Glow Drops. Ovi hajlajteri po modelu oh-kako-su-samo-prilagodljivi, sa visokim koncentracijama pigmenata u obliku perli, namenjeni su – baš kao i ostatak proizvoda linije Teint Idole Ultra Wear – svakoj  ženi ne bi li ona u potpunosti mogla da izrazi sopstvenu ličnost! #Makeupismypower (Šminkajemojasnaga)

teint idole glow drops

CUSTOM GLOW DROPS LANCOME VAM PRUŽA SJAJ SKROJEN PO MERI

Kako oni funkcionišu? Na dva načina! Da biste postigli relativno prirodan izgled i svom tenu podarili najlepši odblesak okupanosti suncem, pomešajte kapljicu hajlajtera Custom Glow Drop sa svojim tečnim puderom. Ako želite nešto upečatljiviji efekat, nanesite kapljicu proizvoda direktno na kožu i pretvorite je u izgled prema želji, isticanjem i/ili konturisanjem sve do uglađenog i smelog rezultata... Svakodnevno možete iznova osmišljavati sopstvenu rutinu nanošenja tečnog pudera.

I to pod krilaticom Obasjaj svoj put!

Četiri nijanse, bezgranične mogućnosti

- Da biste svoj ten razvedrili i osvežili, prava stvar je Champagne Glow! Pomešajte kapljicu hajlajtera sa svojim tečnim puderom i dobićete prirodan, tanani efekat sjaja, ili ga direktno nanesite na kožu za treperav sjaj, nanošenjem na jagodice, po sredini nosa i iznad gornje linije usne.

- Da biste sasvim nežno naglasili konture lica i svom tenu podarili toplinu, tananost hajlajtera Rose Glow je upravo ono što vam treba. Pomešajte kapljicu sa svojim tečnim puderom i dobićete nežno ružičasto rumenilo koje će istaći svežinu vaše kože i njenu krepkost. Ako imate tamniji ten, Rose Glow koristite za isticanje, kako biste svojim crtama lica podarili nežnu definiciju.

- Da biste postigli žarki sjaj uz topao dodir sunca, najbolje rezultate pružiće Golden Glow. Pomešajte kapljicu proizvoda sa svojim tečnim puderom da biste postigli ten okupan suncem, a ukoliko imate maslinasti ten, koristite ga za isticanje i fantastičan završni efekat!

- Da biste svoje lice izvajali u pravom smislu reči, poput prave kraljice pozornice, Bronze Glow je prava stvar za vas! Osobe tamnijeg tena mogu da pomešaju kapljicu proizvoda sa tečnim puderom kako bi svom tenu darovale savršen sjaj, dok će žene čiji je ten umerenih i svetlih nijansi u njemu pronaći savršeno rešenje za prefinjeno i elegantno konturisanje!

LUPITA NJONGO I TEJLOR HIL POZIRAJU ZA TEINT IDOLE ULTRA WEAR

Samouverene i u svom elementu, glumica Lupita Njongo i top model Tejlor Hil zrače energičnom lepotom koja naprosto nadahnjuje. Koji je njihov moto? #Makeupismypower

Pročitajte još o: TEINT IDOLE ULTRA WEAR by LANCÔME

Povezane teme: Lancome

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

La vie est Belle Intensément: Sreća je u bočici parfema

Nova strastvena kreacija iz Lancôme-a rasplamsaće tvoj unutrašnji žar i naučiti te važnoj životnoj lekciji ...