Lancôme Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel

DO NOVOG IZGLEDA KOŽE ZA 28 NOĆI

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

Kreirana 2011. godine, Lancôme linija proizvoda za negu kože Visionnaire i dalje nudi inovativna i revolucionarna rešenja za žene sa užurbanim stilom života, pružajući im aktivnu ulogu u nezi i isticanju sopstvene lepote. 

Privlačna tekstura i svež, ujednačen i blistav ten najbolji su dokaz uspeha i životne ravnoteže.

Ipak, koža tokom godina prirodno gubi sjaj. Ten postaje sivkast i pore sve vidljivije, a sitne linije se pretvaraju u bore. Pomaganje ženama da se prilagode proticanju vremena i preuzmu aktivne uloge u održavanju i isticanju sopstvene lepote, trajna je pozitivna filozofija imena Visionnaire.

Iz tog razloga Lancôme 2017. godine predstavlja novi proizvod za negu kože, s jasnim ciljem umanjenja znakova starenja: jedinstveni 2-u-1 Visionnaire Crescendo™ progresivni noćni piling, koji se ne ispira, već se ostavlja na koži poput proizvoda za negu.

Inspirisan dermatolozima, Visionnaire Crescendo™ je tečni piling progresivnog intenziteta koji se primenjuje u dve faze u punom ciklusu od 28 noći. Rezultat je vidljiva promena na koži: ujednačen ten, vraćena blistavost, sužene pore, manje izražene bore i sitne linije; drugim rečima – delotvorna korekcija prvih znakova starenja.

Žene neće moći da odole ovom revolucionarnom dodatku rutini za lepotu kože.

LANCÔME JE KREIRAO JEDINSTVENI KONCEPT NADAHNUT DERMATOLOŠKIM PRAKSAMA: SIIT™ U SRŽI DELOVANJA PROIZVODA VISIONNAIRE CRESCENDO™

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

U želji da razviju dvojnu formulu za Visionnaire Crescendo™ progresivni noćni piling, Lancôme laboratorije su pronašle inspiraciju u dve naizgled nepovezane prakse, a to su dermatološki procesi i intervalni trening.

Inspiracija u dermatološkim praksama: moć 'nove kože' koju donosi piling

Jednostavna eksfolijacija mikro zrncima i trljanje četkicom ili rukavicom, dovoljni su za otklanjanje dela nakupljenih mrtvih ćelija kože na površini. Međutim, zahvaljujući pametnom progresivnom izboru aktivnih sastojaka, Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel nudi nešto sasvim drugačije.

Generalno, pilinzi progresivnog intenziteta koje su formulisali dermatolozi sada uključuju fazu pripreme pre nanošenja proizvoda uz pojačavanje intenziteta. Prva faza je pripremna eksfolijacija koja podstiče prodiranje aktivnih sastojaka u kožu, dok druga uključuje povećanje koncentracije aktivnih sastojaka za bolju toleranciju kože i veće pozitivne efekte. Ovi postupci u dva koraka osiguravaju najdelotvorniju obnovu ćelija i optimalne konačne rezultate u poređenju sa jednostavnim postupcima pilinga koji su se ranije koristili. Upravo ovaj tip tretmana poslužio je kao inspiracija za Visionnaire Crescendo™.

Inspiracija u sportu: pravi 'trening' za kožu

Kao nadahnuće za kreiranje proizvoda Visionnaire Crescendo™ nisu poslužile samo dermatološke tehnike, već i HIIT (High-Intensity Interval Training), odnosno intervalni trening visokog intenziteta, kod kog se izmenjuju razdoblja naprezanja i odmora i koji je vrlo popularan kod maratonaca.

Spajanje dermatoloških (progresivni piling) i sportskih praksi (HIIT) rezultiralo je ekskluzivnim Lancôme konceptom poznatim kao SIIT™, odnosno Skin Interval Intensity Training™, koji su laboratorije koristile u procesu razvoja proizvoda Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel. Piling u dve faze s progresivnim intenzitetom formulisan je u cilju delotvornije korekcije znakova starenja zaglađivanjem površine kože, ujednačavanjem tena, vraćanjem blistavosti i podsticanjem obnove ćelija.

VISIONNAIRE CRESCENDO™ JE PILING NOVE GENERACIJE

Pažljivo odabrana, optimalna kombinacija prirodnih i dermatoloških aktivnih sastojaka

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel sadrži dve komplementarne tečne formule.

1. faza traje 14 noći, poput faze izdržljivosti u treningu. Intenzitet pilinga u ovoj fazi je najniži kako bi se koža dobro pripremila. Cilj je uklanjanje površinskih slojeva mrtvih ćelija i podsticanje obnove ćelija pomoću 5% AHA – prirodne voćne kiseline i kinoa ekstrakta s novootkrivenim eksfolijacijskim svojstvima. Nakon 14 noći, površina kože je zategnuta, a ten ujednačeniji i blistav.

2. faza traje sledećih 14 noći. Koncentracija salicilne i glikolne kiseline – dva vodeća dermatološka aktivna sastojka, obnavlja i poboljšava kvalitet kože. Kombinacija ovih dveju kiselina u formuli Visionnaire Crescendo™ zateže površinu kože, smanjuje veličinu pora, ujednačava ten, podstiče na obnovu ćelija i ublažava bore i sitne linije.

Obe formule sadrže derivate jasmonata, zaštitnog znaka linije Visionnaire.

Jasmonati podstiču optimalnu sintezu hijaluronske kiseline u različitim slojevima kože. Kao ključni sastojak kože, ova kiselina igra presudnu ulogu u strukturiranju kolagena, elastina i fibroblasta. Puni međućelijski prostor i zadržava vlagu u koži, doprinoseći gustini i punoći - obeležjima kvalitetne kože.

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel duguje delotvornost upravo kombinaciji eksfolijacijskih aktivnih sastojaka prirodnog porekla i derivata jasmonata.

OPTIMIZUJTE REZULTATE PRIMENE PROIZVODA VISIONNAIRE CRESCENDO™ PROGRESSIVE NIGHT PEEL

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

Poput svih pilinga, Visionnaire Crescendo™ zahteva pažljivu primenu u cilju postizanja najboljih mogućih rezultata. Svaka bočica sadrži količinu dovoljnu za 14 noći i svaka faza treba se primenjivati tokom 14 noći uzastopno, bez prekida.

Za optimalne rezultate, tretman Visionnaire Crescendo™ SIIT™  može se ponoviti do šest puta godišnje, uz pauze od najmanje mesec dana.

Pročitajte više: Večernja beauty rutina

Povezane teme: nega, večernja rutina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nega lica: Oporavi kožu nakon novogodišnje žurke

Praznično jutro? Nadamo se da si se sjajno provela! Dok prebiraš utiske i listaš fotografije sa sinoćnjeg provoda, nega lica je odlična ideja! Zapravo...