Lash Sensational maskara: Formula obogaćena uljem divlje ruže

Ukoliko si navikla na legendarnu Maybelline New York Lash Sensational maskaru koja pruža raskošni volumen trepavica, kod koje trepavice postaju senzacionalne, onda će te obradovati što ona sada dolazi u formuli koja će učiniti tvoje trepavice mekim i negovanim sa raskošnim volumenom i u još lepšem pakovanju.

Lash Sensational maskara: Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Lash Sensational – Volumen kojem nećeš odoleti

Otkako se pojavila na tržištu, ova maskara oduševljava. Verovala ili ne, ona je omiljeni bjuti proizvod jedne od najpoznatijih makeup influenserki regiona, Dunje Jovanić. Kao što i Dunja sama kaže, svaki dan je neko pita kako joj trepavice savršeno izgledaju, a odgovor je – Lash Sensational maskara. Da, i mi smo mislili da su u pitanju veštačke trepavice, međutim, u pitanju je baš maskara Lash Sensational.

Lash Sensational maskara: Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Zašto je Lash Sensational maskara toliko voljena

Ova maskara jedinstvena je po tome što pruža efekat raširenih, raskošnih trepavica. Tajna je u četkici koja je izrađena od 6 tipova dlačica, zbog čega dopire do baš svake dlačice na trepavicama, čineći da se trepavice šire, kao lepeza. Takođe, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebno, povećavajući volumen. Samo jedan sloj ove maskare dovoljan je za glamurozan izgled.

Lash Sensational maskara: Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Tvoja omiljena maskara sada sa uljem divlje ruže

Formula Lash Sensational maskare sada je obogaćena uljem divlje ruže i mineralnim pigmentima. Ulje divlje ruže daje osećaj lakoće i pruža osećaj negovanih i mekih trepavica, dok mineralni pigmenti utiču na intenzitet boje. Sve ovo će ti samo omogućiti da postigneš senzacionalan efekat lepeze za povećanje volumena trepavica, propraćen osećajem mekanih i negovanih trepavica, koje su gipke i lagane.

Lash Sensational pakovanje

Ova maskara dolazi u fenomenalnom mat pakovanju roze boje. Uz Lash Sensational tvoje trepavice dobijaju raskošan volumen i ujedno postaju meke i negovane.

Lash Sensational maskara Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Poruči je klikom na sliku proizvoda ispod teksta i uveri se i sama!

Pročitaj još: Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji – Savršene oblikovane obrve koje traju i do 3 dana!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Burgundy

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Waterproof

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, trend, večernja šminka, dnevna šminka, Maybelline New York, lash lift trepavica

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš kožu tokom zime?

Ako ove sezone želiš da svojoj koži pružiš hidrataciju, za tebe smo izdvojili fenomenalne preparate sa kojima ne možeš da pogrešiš...