Lash Sensational maskara: Za raskošan volumen trepavica

Nema devojke koja ne želi raskošan volumen trepavica. Ali, avaj, malo nas je rođeno sa prirodno gustim i uvijenim trepavicama. Većina muku muči sa uvijačima, procedurama poput minivala trepavica ili lash lift-a u nadi da će nam trepavice izgledati makar malo punije i izražajnije. Međutim, postoji maskara koja će tvoje trepavice učiniti apsolutno senzacionalnim i sa kojom će trepavice dobiti na volumenu i raskošnosti. U pitanju je Maybelline New York Lash Sensational maskara.

 

Lash Sensational – idealna za tvoj look

Otkako se pojavila na tržištu ova maskara oduševljava. Verovala ili ne, ona je omiljeni bjuti proizvod jedne od najpoznatijih makeup influenserki regiona, Dunje Jovanić. 

Kao što i Dunja sama kaže, svaki dan je neko pita kako joj trepavice savršeno izgledaju, a odgovor je – Lash Sensational maskara. Da, i mi smo mislili da su u pitanju veštačke trepavice, međutim, u pitanju je baš maskara Lash Sensational.

Zašto je Lash Sensational maskara toliko voljena

Ova maskara jedinstvena je po tome što pruža efekat raširenih, raskošnih trepavica. Tajna je u četkici koja je izrađena od 6 tipova dlačica, zbog čega dopire do baš svake dlačice na trepavicama, čineći da se trepavice šire, kao lepeza. Takođe, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebno, povećavajući volumen.

 

Kada nabaviš ovu maskaru, zaboravićeš da uvijač za trepavice postoji, a verovala ili ne, samo jedan sloj ove maskare dovoljan je za glamurozan izgled. Takođe, formula Lash Sensational maskare je takva da nema onog neprijatnog osećaja težine na trepavicama, niti grudvica.

Lash Sensational limited pakovanje

Ovog septembra Lash Sensational maskara dolazi u fenomenalnom, limited edition jedinstvenom metalik pakovanju. Zato  nemoj propustiti priliku da je kupiš klikom na sličicu proizvoda ispod teksta ili u drogerijama širom zemlje. Uz Lash Sensational, tvoj pogled će biti dubok, svaka trepavica senzacionalna, a svi će se pitati kako je moguće da tvoje trepavice imaju tako raskošan volumen!

 

Pročitaj još: Bjuti proizvodi bez kojih nećeš moći ovog septembra

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

Povezane teme: maskara, oči, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti rutina Lili Kolins inspirisana serijom Emili u Parizu

„Što manje imate na licu, manje toga može da krene po zlu u toku dana“, tvrdi Kolins, a u videu koji je snimila, otkriva nam tajne svog besprekornog i...