Lepotice u akciji : evo kako su se poznate dame provele sunčanu nedelju

Zgodna glumica Jelisaveta Orašanin, u pauzama između aktivnosti u Beogradskom dramskom pozorištu, sa prijateljima  je uživala u prolećnom suncu.  Obožavamo uvek primerenu šminku koju mlada glumica nosi, a ovog puta je za sunčan dan odabrala maskaru koja vrlo naglašava trepavice i ružičasti mat ruž za usne. Ljupko!

 

Šarmantna voditeljka Marija Kilibarda ove nedelje pila je kafu sa drugarom i kolegom, poznatim glumcem Andrijom Miloševićem. Ne možemo, a da ne primetimo Marijine perfektno doterane obrve... I vrlo lepu i svedenu šminku, odličnu za dnevne varijante.

 

U zagrljaju svog dragog, svaka žena blista. Pa šminka skoro da joj nije ni potrebna.  Severina ovde vrlo sveže dnevno izdanje postigla u tri koraka :  jednostavnim nude mat karminom, diskretnim ajlajnerom - i lepo oblikovanim obrvama. 

Lepa pevačica Nataša Bekvalac uvek je primer za dobar mejkap. Za ovonedeljni dnevni nastup, odabrala je provereni nude , uz pedantno izvučen ajlajern za mačkasti pogled. 

 

Povezane teme: šminka, maskara, ajlajner, poznati, mat, dnevna šminka, nude, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...