Letnje čizme kao najrizičniji komad: Ovako to rade poznate dame (FOTO)

Postoji određena grupa ljudi koja smatra da ne postoje letnje čizme, već da ih treba nositi samo i isključivo u jesenjem i zimskom periodu.

Međutim, postoje modeli predviđeni za leto i  proleće, koji izgledaju vrlo stilizovano i šik.

Evo kako to rade naše poznate dame.

Bojana Rajić Đurđević je sa modom na ti, a kada je letnji model čizama u pitanju odabrala je i više nego aktuelan par sa resama. Dužina tik iznad članka i bela, kvalitetna koža su idealan spoj sa laganom boho haljinom. Neobavezna frizura i naočare za sunce su pravi pogodak kada je reč o dnevnoj varijanti.

A može i ovako :)

 

Anastasija Ražnatović obožava da eksperimentiše, što je sasvim u skladu sa njenim godinama. Tako je crvenim tepihom prošetača u kariranoj suknji, jednostavnoj majici i bajkerskoj jakni, a kada je reč o obući nije mogla da odoli popularnim ankle boots koje su dodatno začinile ovu mladalački i donekle buntovnički outfit - zato izvucite svoj par čizmica iz cipelarnika i počnite da ih nosite odmah!

 

Spremate se za festivale ovog leta? Nema praktičnije obuće za koncerte, a čizmice kombinovana za trendi  boho stilskim kombinacijama pub su pogodak. Baš kao makenenka Alesandra Ambrosio i njene prijateljice na slavnom Coachella festivalu.  Ne zaboravite da make-up prilagodite svom super-aktuelnom boho izdanju!

 

Ukoliko su za vas ove dve kombinacije previše smele i za to imamo rešenje. Krenite malim koracima! Anabela Atijas se odlučila za sandale od mnoštva kajišića koji simuliraju oblik čizme. Obucite jednostavnu haljinu i spremne ste!

Povezane teme: poznati, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

NYX Professional Makeup lansira kolekciju šminke inspirisanu filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode

Ovo je nova NYX Proffesional Makeup kolekcija šminke u čast dugo iščekivanog nastavka filma Avatar, pod nazivom Avatar: Put vode...