L’Oréal Paris daje glas ženama kroz svoj prvi tok-šou „Worth it”

kanski-festival

L’Oréal Paris, zvanični makeup partner Filmskog festivala u Kanu već dvadeset i jednu godinu, ovim putem najavljuje šou „Worth it- Jer vi to zaslužujete”, jedinstveni tok-šou uživo, inspirisan čuvenim sloganom ovog brenda.

U periodu od 8. do 14. maja, tokom sedam dana svakodnevnog emitovanja uživo sa legendarne plaže hotela Martinez, gosti šou programa biće glumice, najpoznatije ambasadorke ovog brenda, kao i druga poznata lica koja će odati počast ženama iz filmske industrije i biti njihov glas.

Šou „Jer vi to zaslužujete” u organizaciji L’Oréal Paris, otvoren za sve posetioce festivala i publiku na Kroazeti, biće javni događaj koji će odati počast filmu i lepoti, a koji su utkani u samu srž ovog brenda.

Ovogodišnje izdanje Filmskog festivala u Kanu, obeleženo značajnim društvenim promenama koje se tiču žena iz sveta filma, ne može više biti samo predstava glamura filmskih zvezda. Stoga je L’Oréal Paris odlučio da kroz ovu jedinstvenu javnu diskusiju otpočne razgovor na temu osnaživanja žena. Biće to važan događaj na ovom festivalu koji ima za cilj da glas žena prenese do svih i otkrije „običnu ženu” koja se nalazi u svakoj od glumica, sa svojim pričama, pobedama kao i preprekama koje su prevazišle na putu do spoznaje da „one to zaslužuju“.

kanski festival

Kako bi prvo kansko iskustvo ove vrste učinio još boljim, L’Oréal Paris otvara L’Oréal Paris Beauty Bar: pop-up prodavnicu u kojoj će ovaj brend kroz kreativne radionice, sesije „jedan na jedan” sa make up artistima i predstavljanje najnovijih proizvoda javnosti prikazati svoje standarde izvrsnosti u lepoti.

Šou „Worth it“

Od 8. do 14. maja, svake večeri u 20.30, plaža hotela Martinez. Otvoreno za posetioce. UŽIVO IZ KANA

Pratite celokupni program koji obuhvata ekskluzivne goste iz raznih zemalja, intervjue, nastupe i još mnogo toga!

Instagram: pratite @lorealmakeup

Facebook: pratite uživo na LorealParisOfficial

 

Povezane teme: Kan

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najuzbudljivije iz Kana 2016. (VIDEO)

Pogledaj najinteresantnije kadrove sa ovogodišnjeg, upravo završenog 69. Kanskog filmskog festivala, iz ugla kamera zvaničnog festivalskog partnera L...