Luma Grote: zanimljivi život brazilske lepotice

Ova prelepa mlada  manekenka, rođena i odrasla u Brazilu, jedno od zaštitnih lica za L’Oreal Paris i Paco Rabanne Fragrancies. Svojim vanzemaljsko lepim izgledom, koji je interesantna mešavina njenih nemačkih, japanskih i afričkih korena, osvaja modnu scenu, pa čak i zahtevnije dizajnere poput Vivijen Vestvud, Burberry, Versace. D2Squared…

Trvdi da je njena svakodnevna make-up rutina sasvim jednostavna

"Uvek imam sjaj za usne I maskaru, oba od L'Oreal Paris. Dakle, bazično ali šil! Kada sam prirodna, najbolje se osećam."

 

Otkrivena je sa svojih 16 godina i odmah zatim se preselila u Sao Paolo, uz veliku podršku svoje porodice. Veliki preokret u karijeri modela bilo je poziv za selidbu u London. Uz pozitivan stav i vedar duh, naučila je engleski jezik za svega tri meseca  počela da gradi svoje ime. Radila je brojne kampanje, među kojima je i ona za provokativni veš, a evo i kako njena porodica reaguje na takve fotografije:

"Mojoj mami, prijateljima i dečku se vreoma dopadaju. Moja tata je malo konzervativan, ali voli da me vidi srećnu, a mene moj posao čini srećnom!"


Osvežila je novu generaciju supermodela, svojim netipičnim izgledom, koji  lako transformiše u klasičnu nežnu lepoticu ili vamp zavodnicu. Videćete je na naslovnicama prestižnih magazina, a možete je pratiti i na društvenim mrežama gde je vrlo aktivna, informišući svakodnevno svoje pratioce o svom uzbudljivom životu.

"U početku su mi društvene mreže služile samo da se povežem sa porodicom I prijateljima, kao bimogli znati gde sam I šta radim. Sada mi služe I kao poslovna alatka, ali I kao sjajna zabava. Dopada mi se koliko kreativni možemo biti na mrežama I koliko te ljudi mogu inspirisati. Fotografije su moćna stvarčica!"


Luma živi u Njujorku,a zahvaljujući svom lepom poslu stalno putuje širom sveta. Kada joj zatreba malo mira, vrati se u rodni grad.

"Moj omiljeni grad je Njujork, ali kada mi je potreban odmor vratim se u Joinville gde mogu da se kupam na vodopadima."

Zanimljivosti o Lumi:

Datum rodjenja: 12.12.1993. Joinville, Brazil

Omiljeno piće : poznati brazilski koktel Kaipirinja

Omiljena boja : zelena

Muzika : Drake, Bon Iver, Red Hot Chilli Peppers

Zaprati Lumu na Instagramu!

Da li ste videle i poslednju kampanju koju je Luma uradila sa još tri poznate lepotice za novu Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris maskaru? Niste? Obavezno pogledajte!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, sjaj za usne, poznati, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripreme za doček Nove godine: Kako da šminka traje celu noć?

Bliži se doček Nove godine i jedan od problema sa kojim se devojke susreću jeste postojanost makeup-a, odnosno kako da obezbedimo da nam šminka traje ...