Made for All: kolekcija ruževa za sve tonove kože

Odlazak u parfimeriju po novi ruž može biti jednostavan zadatak samo ukoliko kupuješ već mnogo puta isproban proizvod - znaš njegov tačan “broj” (konkretnu nijansu i konkretnog proizvođača). Ali šta ako u misiju pronalaženja krećeš od nule i nemaš ni najblažu predstavu šta bi to moglo da odgovara tvom tenu, podtonu kože, prirodnoj boji usana… Problem je utoliko veći ukoliko je potrebno da izabereš crveni ruž za usne.

Made for All: kolekcija ruževa za sve tonove kože

Svi oni koji su nebrojeno puta bili u situaciji da pre “onog pravog” kupe 20 pogrešnih nijansi, znaju šta je noćna mora! U radnjama su testeri često istrošeni, pa ruževe nije moguće isprobati. Sve se svodi na nagađanje, kupovinu “na slepo”, razočaranje po dolasku kući, i na kraju krajeva, na bacanje novca. A zamisli samo koliko bi život bio lakši kada bi postojao karmin dizajniran sa namerom da se prilagodi svakom tenu!?

Senzacija u bjuti svetu

Da ti šapnemo novost – više nećeš morati da zamišljaš, jer sada ovakav proizvod zaista postoji! Upoznaj Made For All ruž za usne koji nam stiže iz Maybelline New York! Kreirana je formula koja će potpuno promeniti pravila igre u bjuti svetu. Formulisana sa specijalno izabranim pigmentima i testirana na 50 različitih tonova kože, podjednako neodoljivo stoji svima!

Već znamo da u prodaji postoje desetine i desetine različitih nijansi pudera. Kada govorimo o podlozi, ovako veliki izbor je donekle i opravdan, ali šta ćemo sa ruževima? Ipak, i oni imaju različite podtovone koji ili laskaju ili ne laskaju tvojoj puti, a još kad sve raspoložive boje pomnožimo sa nepreglednim nizom nijansi i podelimo sa bojom tena, dobijamo jednačinu u kojoj će se svako od nas izgubiti!

Srećom, kozmetička industrija sada ima rešenje i ono je potpuno u službi kupaca! Maybelline New York nam je olakšao potragu! Tvoje usne biće senzacionalne i zavodljive, namazane nijansom koja ti pristaje.

Izaberi nijansu po svojoj meri

Univerzalni karmini u mat crvenoj, neutralnoj, pink i ljubičastoj nijansi sa satenskim efektom, kreirani su tako da odgovaraju svakom tenu. Formula sa savršenim miksom pigmenata izgledaće podjednako čarobno i na tamnom, i na srednjem i na svetlom tenu, ali i svim nijansama koje se nalaze između njih. Zbog idealne kombinacije sastojaka, postignut je balans plavog i žutog podtona i upravo je to razlog zbog čega ovaj ruž za usne pristaje svima!

Kremasta tekstura hidrira i neguje, dok formula pruža neverovatnu glatkoću i celodnevni osećaj prijatnosti. Usne će izgledati punije, zdravije i nikad izazovnije.

Znamo da će uvek biti onih “nevernih Toma” koji će skeptično gledati na novitete, ali nakon što isprobaš ovaj ruž za usne, videćeš da sa njim nema greške, a uvek zahtevna kupovina crvenog ruža sada će biti lakša.

Pročitaj još: Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, usne, trend, moda, nude, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...