Make-up favorit: Fit Me Matte+Poreless

Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless je više od tečnog pudera – to je unikatni make-up proizvod koji se u potpunosti stapa sa vašom kožom lica.

Nesvakidašnja formula

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ova Maybelline New York linija sastoji se iz šest nijansi koje su kreirane tako da odgovaraju različitim tipovima kože u rasponu od normalne do masne. Fit Me odgovara na dugačak niz zahteva svake make-up korisnice kojoj je bitna efikasna pokrivna moć i dostizanje idealnog tena na nešto suptilniji način.

Takođe, ovaj tečni puder je prepoznatljiv po tome što kontroliše sjaj i matira kožu lica. Pore su manje vidljive, ali tako da ten i dalje izgleda prirodno. Ovu funkciju Fit Me duguje matirajućim česticama koje ujedno pokrivaju sve nesavršenosti i ostavljaju dugotrajan svež osećaj lagano nanete šminke.

Idealna kombinacija


Pre nego što stavite Fit Me i otkrijete ili se prisetite svih čari koje poseduje, savetujemo vam da prethodno upotrebite jednu od dve Maybelline New York Master Camo palete korektora. U zavisnosti od vašeg prirodnog tena, izaberite opciju 01 Light ili 02 Medium i u tri jednostavna koraka, njihove pigmentisane nijanse će vam pomoći da prekrijete podočnjake, neutrališete crvenilo i osenčite lice. Savršena make-up kombinacija, ako nas pitate!

Pogledajte video recenziju Marije Žeželj:

Pročitajte više: Greške u nanošenju korektora: Kako da ih izbegnemo?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Camo Concealer 02 Medium

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Šminka za maturu

Điki, Anastasija i Tea će ti pokazati kako je moguće sjajno izgledati i našminkati se za ovako bitno veče, a sve to bez pomoći profesionalnog šminkera...