Make-up favorit: Nude Magique Cushion

Tečni puder spakovan u kutijicu za kameni puder? Da, da, moguće je! L’Oréal Paris je predstavio svoj novi proizvod koji je za kratko vreme uspeo da osvoji srca i izmami uzdahe žena širom sveta.

Inovativno rešenje


Nude Magique Cushion je tečni puder visoke pokrivne moći koji koži obezbeđuje dugotrajni mat efekat. Veoma lako se nanosi zahvaljujući inovativnom aplikatoru u obliku jastučeta. Samo jedan lagani dodir je dovoljan da na svom licu uočite efekat ovog magičnog pudera. Jastučasti aplikator je odličan za nanošenje savršene količine tečnog pudera. Proizvod je dostupan u četiri nijanse, tako da i vi možete vrlo lako pronaći idealnu koja najviše odgovara vašoj koži. Ovaj "čarobnjak" je izuzetno lagan i pritom štiti kožu od UV zračenja zaštitnim faktorom 29.  

One ga obožavaju! 

Sve veći broj pripadnica lepšeg pola iz celog sveta navodi ovaj puder kao svoj omiljeni proizvod. Mnoge poznate manekenke se ne libe da na društvenim mrežama sa svojim fanovima podele svoje oduševljenje Nude Magique Cushionom. Među njima  i Daucen Krus.

Inspirisani oduševljenjem poznatih manekenki, predlažemo vam da probate ovaj magični proizvod poznate kozmetičke kuće. Sigurni smo da će vas lakoća nanošenja, dugotrajni efekat, lagana tekstura i dobra pokrivna moć potpuno ostaviti bez teksta, a Nude Magique Cushion će postati neizostavni proizvod u vašem neseseru.

Pročitajte više: Zašto morate da isprobate color correcting korektore by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su tečni puderi koji odgovaraju svakom tipu kože

Možda zvuči nemoguće, ali u nastavku teksta predstavljamo proizvode koji će ispuniti tvoja očekivanja - ovo su tečni puderi koji odgovaraju svakom tip...