Make-up inspiracija: Gigi Hadid

Uprkos tome što je često isticala da je glamur nešto samo za oko kamere, mlada Gigi Hadid uvek izgleda savršeno.

Make-up inspiracija: Gigi Hadid


Te i ne čudi što mnoštvo devojaka poput sunđera upija sve make-up savete koje je lepotica iznela u javnost. Njena beauty rutina počinje sigurnošću u to da je koža sveža i čista. 

"Što manje - to bolje, tako mi je majka govorila, neke stvari koristi samo ako su preko potrebne, uvek mi je naglašavala to. Nije se ni sama previše šminkala, a ja svakako nisam imala šminku tokom mlađih dana. Bilo mi je posebno zabavno da o tome učim malo kasnije", izgavila je Gigi.
 

Make-up inspiracija: Gigi Hadid


Čak i za crveni tepih, Gigi vrlo pametno ističe samo najbolje. Suptilni, smokey eye je nešto od čega nikada ne beži. Fino konturisanje kao savršen kompliment uz njenu dugu, plavu kosu. Obrve uvek savršeno oblikovane, i blago naglašene, za "okvir" kao iz snova. Međutim, Gigi je otkrila najveću make-up tajnu bez koje ne kreće nikuda!

"Tekstura im je fantastična, ne bude onaj osećaj suvih usana već su kremasti i nekako lagano prijanjaju na usne", rekla je jednom prilikom ona o Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick u Coffee Addiction i Gone Greige tonovima. 
 

Make-up inspiracija: Gigi Hadid


Uvek možete pronaći make-up inspiraciju u Gigi Hadid! Bilo da se pripremate za izlazak sa prijateljicama, poslovni sastanak ili romantičnu večeru - uz ovih par njenih omiljenih trikova izgledaćete besprekorno dobro.
 

Pročitaj više: Iskopiraj izgled : Džidži Hadid na dodeli Fashion LA Awards! 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick

    Poručite odmah
  • Master Precise Eyeliner by Maybelline New York

Povezane teme: šminka, oči, karmin, poznati, stil, moda, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tečni puder od Maybelline-a New York*?

Osećaj laganosti i osećaj da koža diše čak i kada je prekrivena puderom je nešto ka čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda deluje...