Make-up tajne Adriane Lime

Brazilska manekenka je jedna od najpoželjnijih žena na svetu.

Ona redovno vežba, vodi računa o svojoj ishrani. Sa trona vladarke modnih pisti nisu je skinule ni dve trudnoće, a mukotrpan rad u teretani i džogiranje zaslužni su za njenu besprekornu liniju.
Adriana čak i bez šminke izgleda odlično. Fotografije u prirodnom izdanju, koje često objavljuje na društvenim mrežama, oduševljavaju njene obožavaoce. Svi se dive njenoj hrabrosti i lepoti, ali i mogućnosti transformacije.

S obzirom da manekenka već godinama radi revije najvećih modnih brendova, a za njih je spremaju vrhunski šminkeri, lepa Adriana je naučila trikove koji od nežne devojčice pretvaraju u vamp ženu. 

Kroz dugogogodišnju karijeru prošla je kroz razne faze, ali se u poslednje vreme ne odvaja od jednog moćnog make-up proizvoda:  
Mat karmina! 
Lepa Brazilka u poslednje vreme bira crveni mat karmin jer je on dodatak klasičnoj i urbanoj trendi kombinaciji. Crvene usne u kontrastu sa bledim tenom izazivaju pažnju okoline, a mat tonovi čine da izgledaju savršeno elegantno i seksi. Ako želite da se našminkate kao Adriana Lima, ove sezone u neseser spakujte nekoliko boja mat ruževa : ljubičasti, bordo i crveni!

Pročitaj više: #HELLODECEMBER poznatih lepotica: Za kraj godine - pokupite sve trikove svetskih šminkera (FOTO)

Povezane teme: šminka, crveni karmin, ruž, poznati, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludeo svet-Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sija, tu je novi skincer trend koji je zaludeo svet, u pitanju je Glazed Donut trend...