Make up trendovi za leto @anastasijastasha

 Leto i vrućine zahtevaju laganiju i manje intezivnu šminku, posebno za dnevnu varijantu. Evo ključnih trendova i noviteta kada je šminkanje za leto 2016. u pitanju:

1. "Non-touring"


Umesto jakog konturisanja, svi oni koji vole prirodan izgled, obožavaće non-touring tehniku. Ova tehnika zasniva se na sjajnoj i svežoj, mekoj koži. Akcenat je na zdravom izgledu dok se previše matirana koža izbegava posebno zbog toga što može izgledati isušeno. Blaži i laganiji puderi su idealni za leto, kao i ovaj način šminkanja. Šajmeri i hajlajteri su obavezni. Ova tehnika slična je strobingu, ali je blaža jer je cilj nežan i suptilan izgled. Ovo je upravo onaj način šminkanja koji izgleda kao da nemate šminku, a izgledate i najsvežije moguće. Suština je u što manjoj upotrebi proizvoda, i umesto pudera se mogu koristiti BB ili CC krema. Nude Magique BB krema od Loreala odgovara svim tipovima i bojama kože. Prajmer je obavezan.


2. Sjaj na kapcima


Ovo je trik koji je koristila Merlin Monro, a ovoga leta je posebno aktuelan. Na vrh, odnosno sredinu vaših kapaka možete naneti intenzivno svetlucavu senku, i dobiti blistav look.


3. Suze od šljokica


Ukoliko vam korektori nisu dovoljnji za pokrivanje sitnih bora i tamnih kolutova ispod očiju, i želite upečatljiv i jedinstven letnji make up, na vašu uobičajenu rutinu dodajte šljokice ispod očiju. Šljokice možete zalepiti tankim slojem kreme. 


4. Sjajne usne


Ovoga leta, sjaj na usnama se vraća na velika vrata, pogotovu u roze nijansama. Lorealov Infallible Mega gloss  je odličan izbor jer, pored velikog broja nijansi, traje i do 6 sati na vašim usnama.

Vaša Anastasija

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Nude Magique BB L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, senčenje lica, sjaj za usne, leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kada je šminka u pitanju, pa u svoje nesesere dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Predstavl...