Makeup foto tutorijal: Spremna za osvajanje

Da li si spremna za osvajanje? Isprati naših pet koraka i svi pogledi biće uprti baš u tebe! Ovaj look kombinuje prirodan izgled, sa detaljima koji će te učiniti pravom zavodnicom. Nežan ten, mačkaste oči i pune usne i spremna si za osvajanje.

Korak 1: Nanesi tečni puder

Bez tečnog pudera, nema savršenog tena. Savetujemo ti da isprobaš Maybelline New York Fit me tečni puder, postojan i odlične pokrivne moći. Možeš ga naneti specijalnom četkicom za nanošenje tečnog pudera, ali i prstima, kako je tebi prijatnije.

 

Korak 2: Pokrij nesavršenosti

Podočnjaci, crvenilo i sitne mane koje krase lice svake od nas, magično će ukloniti Superstay Pro tool iz kozmetičke kuće Maybelline New York. Osim za prekrivanje nesavršenosti, ovaj multifunkcionlani proizvod možeš koristiti i kao hajlajter.

 

Korak 3: Maskara

Otvori pogled Snapscara maskarom, koja se nanosi u trenu i ne ostavlja grudvice. Eksperimentiši sa bojom – Snapscara osim u crnoj, dolazi i u teget i burgundi boji. Veruj nam, uz maskaru u boji, tvoj pogled odisaće egzotikom, a ako naneseš dva sloja, trepavice će dobiti dodatni volumen. Ono što je veliki plus kod ove maskare, jeste i to što se lako skida, u jednom potezu, što će ti značajno uštedeti vreme.

 

Korak 4: Cat-eye ajlajner

Za ovaj look, dovoljno je da samo naneseš ajlajner, bez senke za oči. Nanesi ga u debljem sloju, uz ivicu kapka. Na krajevima oka izvuci liniju na gore, za cat-eye look. Za ovaj korak ti preporučujemo Maybelline New York Tattoo Liner Pencil, koja će trajati dugo bez razmazivanja boje.

 

Korak 5: Pune mat usne

Na kraju, ostalo je da naglasiš usne, a Superstay Matte Ink je baš ono što ti treba. Prijatan na usnama, sa mat završnicom, ovaj tečni ruž daće tvojim usnama punoću. Za dan koristi nežno-roze nijanse, a za veče izaberi vatreno crvenu.

 

Pročitaj još: Jedan ruž za usne za sve tonove kože

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me Matte

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Pro Tool Foundation Stick

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Lover

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Heroine

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Poručite odmah
 • Maybelline New York x Puma SuperStay Matte Ink Lipstick Epic

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, crveni karmin, formalna šminka, senčenje lica, oči, karmin, ruž, tečni puder, puder, konturisanje, usne, mat, trend, večernja šminka, dnevna šminka, iskopiraj izgled, tutorial, mat usne, proleće, crveni ruž, crveni karmin, korektor, hajlajter, cat eye, kompaktni puder, Maybelline New York, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li znaš pravu razliku izmedju iluminatora I hajlajtera?

Pre nego što ti otkrijemo sve benefite hajlajtera i iluminatora, važno je da razešimo glavnu misteriju, a to je da ova dva proizvoda nisu isto...