Makeup trendovi koji su najavili svoj povratak u 2018. godini

S početkom nove godine dolaze i novi trendovi koje su brojni makeup stručnjaci već najavili.

Neki od njih su već dobro poznati, a svoj veliki povratak doživeće upravo ove godine. U pitanju su trendovi koje smo bili u prilici da u proteklom periodu vidimo na modnim pistama širom sveta, a već sada možemo se lagano pripremiti za dolazak nove sezone i opremiti neseser za predstojeći period.

Ono što možemo zaključiti jeste da će se ove godine sve svoditi na svetlucave i sjajne proizvode, kojima ćete ukrasiti svoje lice, oči i usne.

Crni ajlajner sa šljokicama

Baš onakav kakvog smo bili u prilici da vidimo na revijama biće neizostavan deo večernjeg šminkanja. Ipak, prilikom njegovog nanošenja i te kako morate voditi računa, budući da će i najmanja greška učiniti čitav look neurednim. Dakle, pažljivo povucite liniju od unutrašnjeg ugla oka ka spoljašnjem, a ukoliko ne koristite svetlucavi proizvod, šljokice naknadno možete dodati nakon nanošenja crnog ajlajnera.

Zlatni hajlajter

Ova nijansa hajlajtera najavljuje svoj povratak u velikom stilu i već se smatra najpopularnijim proizvodom sezone, te ga zato do proleća obavezno morate imati u svom neseseru. Dočekajte tople dane uz ovaj proizvod koji će vašem licu dati blistavi sjaj, a možete ga nanositi na jagodice, unutrašnje uglove oka i mnoge druge delove lica.

Oči uokvirene braon krejonom

Nakon što ste ga nanele, izblendiraćete ga kako bi se postigao „umrljani“ efekat. Zatim ga iskombinujte u istom looku sa metalik zlatnim ili nude karminom ili sjajem i dobićete izgled pogodan za svaku priliku tokom 2018. godine.

Svetlucave i mat senke u roze nijansama

Palete ovakvih senki ostaju među našim omiljenim trendy proizvodima, pa će i tokom naredne sezone biti nepogrešiv izbor, kako za dnevne, tako i za večernje varijante.

Pročitajte još: Palete senki za oči za svaki ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick

    Poručite odmah
  • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči, karmin, ruž, sjaj za usne, trend, UltimativniTrendovi, zimski trendovi, hajlajter

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Parfemi koji će vas ugrejati tokom haldnih jesenjih dana!

Novi jesenji parfemi imaju moć da razigraju tmurne i hladne jesenje dane koji nam predstoje, ovo su parfemi koji će vas ugrejati izmamiti osmeh probud...