Manje je više : šminka za blistav izgled Jelene Đoković

Getty Images


Jelena je više puta dokazala da je manje uvek više, te nikada nije preterivala kada je šminka u pitanju. Zapravo, jaku šminku izbegava čak i tokom svečanih događaja, već se, umesto toga, najčešće odlučuje za prirodan izgled koji uključuje diskretan sjaj na usnama, rumenilo, senke za oči u prirodnim nijansama i maskaru.

Kako biste postigle blistav ten, veoma je bitno da pre samog šminkanja lice hidrirate kremom koja odgovara vašem tipu kože. Takođe, od izuzetnog značaja je pravilan odabir tečnog pudera kao i njegove nijanse, a tokom letnjih dana najbolje je puder zameniti toniranim kremama kako bi vaše lice imalo  blistav sjaj i što prirodniji izgled.

Jelena voli da se igra sa kosom, često nosi kiku, a ume i sama da dotera svoju frizuru.

 

Na Jeleninom licu puder je neprimetan, a lepa supruga proslavljenog tenisera konture lica ističe bronzerom i rumenilom.

Đokovićeva supruga čist je primer da za zavodljiv pogled nije neophodno koristiti tešku šminku i veštačke trepavice. Naprotiv, dovoljno je samo da se odlučite za prirodne nijanse senki za oči u bronzanim i zemljanim tonovima, a kompletan izgled upotpunićete nanošenjem maskare.

Povezane teme: šminka, formalna šminka, nega, bb krema, poznati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nanesi hajlajter u 4 jednostavna koraka

Kako bi tvoja koža odisla mladalačkim sjajem i svežinom, imeprativ je da odabereš odgovarajući hajlajter i da znaš koja vrsta hajlajtera se kako koris...