Manje je više : šminka za blistav izgled Jelene Đoković

Getty Images


Jelena je više puta dokazala da je manje uvek više, te nikada nije preterivala kada je šminka u pitanju. Zapravo, jaku šminku izbegava čak i tokom svečanih događaja, već se, umesto toga, najčešće odlučuje za prirodan izgled koji uključuje diskretan sjaj na usnama, rumenilo, senke za oči u prirodnim nijansama i maskaru.

Kako biste postigle blistav ten, veoma je bitno da pre samog šminkanja lice hidrirate kremom koja odgovara vašem tipu kože. Takođe, od izuzetnog značaja je pravilan odabir tečnog pudera kao i njegove nijanse, a tokom letnjih dana najbolje je puder zameniti toniranim kremama kako bi vaše lice imalo  blistav sjaj i što prirodniji izgled.

Jelena voli da se igra sa kosom, često nosi kiku, a ume i sama da dotera svoju frizuru.

 

Na Jeleninom licu puder je neprimetan, a lepa supruga proslavljenog tenisera konture lica ističe bronzerom i rumenilom.

Đokovićeva supruga čist je primer da za zavodljiv pogled nije neophodno koristiti tešku šminku i veštačke trepavice. Naprotiv, dovoljno je samo da se odlučite za prirodne nijanse senki za oči u bronzanim i zemljanim tonovima, a kompletan izgled upotpunićete nanošenjem maskare.

Povezane teme: šminka, formalna šminka, nega, bb krema, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjaj za usne obogaćen hijaluronskom kiselinom koji će ti biti omiljeni ovog leta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tokom leta, a uključuje samo jedan proizvod – sjaj za usne...