Maskara za bossy devojke i njihove trepavice sa stavom

Život savremenih žena je pun užurbanih situacija u kojima moraju da rade mnogo stvari odjednom. Zbog toga one ne žele svoje vreme da troše na slojevito nanošenje maskare kako bi postigle željeni volumen.

A da li jedan sloj može biti dovoljan?

Da, sa novom Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express maskarom, jedan sloj će zaista biti dovoljan.

Dramatični eye look

Maskara-za-bossy-devojke-i-njihove-trepavice-sa-stavom

Jedna od glavnih karakteristika ove maskare je njena formula obogaćena kolagenom. zbog koje je samo jedno nanošenje dovoljno da se dostigne najveći volumen trepavica

Kako biste učinile svoje trepavice moćnim nakon jednog sloja, potrebno je da četkicom pažljivo pređete preko trepavica od korena do vrha.

Takođe, ovde se ne radi o bilo kakvoj četkici. Reč je o specijalno dizajniranoj četkici jedinstvenoj verziji sa talasastim češljićima koja zahvata više maskare i daje trepavicama pun volumen.

Bonus poeni

Maskara za bossy devojke i njihove trepavice sa stavom

The Big Shot maskara je oftamološki testirana i pogodna za osobe koje nose sočiva. Isto tako, kako god da izgleda vaš busy dan, neće se razmazivati i kvariti vam look neželjenim stvaranjem grudvica.

Ovu veliku makeup „zverku“ pronaći ćete u prepoznatljivom „the Collosal“ izdanju čije je zlatno pakovanje sve podiglo na viši nivo.

Koristite svoje dragoceno vreme za druge stvari, jer ćete uz the Big Shot dramatični eye look dostići dok trepnete. Uverite se svojim očima!

Više na: Maybelline New York Big Shot GIVEAWAY by Dunja Jovanić (VIDEO)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Kako bi neki makeup proizvod dobio status superheroja transformišućih moći, on mora biti izuzetan, nepobediv i neustrašiv saveznik onih koji iskazuju ...