Mat ili sjajne usne? Da li znate šta je poslednji trend? by @imfashionbabe

Verovali ili ne, mat usne su u trendu već skoro dve godine. Mat ruževi, mat olovke za usne, dugotrajni ruževi sa mat finišom... čini nam se da ovaj trend traje već jako dugo i da neće prestati uskoro.

Međutim, početkom ove godine krenuo je novi trend. Sjajne usne! Moja procena je da će do kraja ove godine sjajni ruževi biti znatno više zastupljeni nego mat. Ali opet, to su samo trendovi. Vi treba da nosite ono što vi volite, bez obzira na trend. Na primer, ja mnogo više volim mat finiš, tako da za mene lično, ovaj trend sa sjajnim usnama ništa ne menja.

Ali, zašto vam ovo sve pišem? Zato što ću vam danas predstaviti proizvod koji može biti i jedno i drugo. I mat i sjajan.  O kom proizvodu je reč? To je Maybelline Vivid Matte Liquid!

Najbolja stvar kod Vivid Matte-a? Pigmentacija! Ovi ruževi su toliko pigmentovani, da ćete ostati bez daha. Druga najbolja stvar? Ukoliko namažete tanak sloj ovog ruža, vaše usne će biti mat. Ukoliko stavite dva sloja ovog ruža, on će izgledati više kao sjaj. Tako da, u stvari, ja bih ovaj proizvod nazvala 2u1. 

Vivid Matte ruževi dolaze u 8 boja. Od nude do bordo. S obzirom da je nude moja omiljena boja, neće vas začuditi to što mi je omiljena boja Vivid Matte-a Nude Thrill u broju 50. Ja imam 4 od 8 nijansi ovog ruža, pa ćete na slikama ispod videti kako one izgledaju. 

 

Po svojoj teksturi, podsećaju na 'mousse' i ono što treba da znate jeste da i kada se osuše na vašim usnama, ovi ruževi vam neće izgledati suvo na usnama, već će ostati malo vlažni. Ja volim da kažem da je finiš ovog proizvoda hidrirajući mat. 

Što se tiče dugotrajnosti, fantastični su. Ono što mi se naročito sviđa jeste što se nakon par sati ne stvara ona bela crta na unutrašnjosti usana, koju apsolutno sve devojke mrze, u to sam sigurna. A ukoliko znate da nećete više od nekoliko sati biti u mogućnosti da popravite ruž, uvek je dobro da pre nanošenja ruža, stavite i olovku za usne. Ovaj trik važi sa svim ruževima, ne samo sa Vivid Matte-om.

Do narednog čitanja, ljub ljub!

Du Yo 

Pročitajte i Dunjin prethodni tekst: 4 obavezna koraka pred spavanje!

Povezane teme: karmin, ruž, mat, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je ruž koji je Gigi Hadid nosila na Met Gali 2022

Crveni tepih na ovogodišnjoj njujorškoj Met Gali bio je praznik za oči...