Mat za dan, metal za noć

12 načina da zadovoljite svoju strast prema ruževima

Mat za dan, metal za noć

Paleta ruževa Vice Metal Meets Matte predstavlja 12 zanosnih nijansi iz naše opsežne kolekcije ruževa (od kojih je šest potpuno novih). Kao savršen poredak koji vas iz noćnog režima prati do narednog jutra, ova paleta iz ograničene serije sadrži šest metalik i šest mat nijansi – od tamnih, strastvenih nijansi preko nepogrešivih neutrala sve do smelih jarkih tonova. Sve nijanse su organizovane prema završnom efektu i porodici boja – metalik nijanse na samom vrhu, uz odgovarajuce mat senke ispod njih. Krenite od metalik nijanse za noćni izlazak. I kad je noć već iscurila u naredno jutro, a vi se još uvek niste zatekli kod svoje kuće, prebacite svoj alter ego na odgovarajuću mat nijansu za dnevni režim. Od novih nijansi kao što su Spark (jarko crvena sa tonalnim svetlucanjem), Banger (tamnobordo) i Shallow (lavanda) do omiljenih kultnih nijansi kao što su Big Bang (iskričave jarko ružičaste) i Backtalk (ružičaste u boji tela), ova paleta nudi baš sve ono što vam je potrebno.

Ruž je naš porok

Mat za dan, metal za noć

Nikada nam ih nije dovoljno, a da ponesete 12 ruževa u tašni malo je gnjavaža! Idealna za putovanja (sadrži cak i četkicu za usne koja se razvlači), ova super elegantna paleta osmišljena je tako da uz nju sprovodite svoje eksperimente. Neka vam sve opcije budu nadohvat ruke, a da pri tom ne opterećujete svoju torbicu za šminku. Priloženu četkicu koristite za nanošenje slojeva ili mešanje nijansi; idealna je za konturiranje i postizanje dodatne dubine i dimenzije. A da bi vam nijanse trajale još i duže, prvo nanesite odgovarajući osnovni sloj olovkom 24/7 Glide-On Lip. Uz ruž Vice, ovo je savršena kombinacija koja traje znatno duže. Ovo je dobro poznata formula ruža Vice koju već znate i volite, samo što je ovoga puta ubačena u paletu. Tehnologija Pigment Infusion System™, iskljucivo u našem vlasništvu, obezbeđuje svakoj nijansi njenu superkremastu teksturu i izdašnu količinu boje. Mešavina Yummy Butter ugađa, hidrira i ulepšava, ostavljajući na usnama osećaj mekoće i nege, a nikad isušenosti.

Spremite se za ozbiljan napad nostalgije

Mat za dan, metal za noć

80-te godine prošlog veka ništa ne oživljava bolje od ilustracija Patrika Nagela. Pod uticajem mode i muzike, njegov rad je dočaravao izgled snažnih, beskompromisnih žena – koje su uvek nosile upečatljiv ruž. Urban Decay predstavlja paletu ruževa Vice na kojoj se nalaze neki od najpoznatijih Nagelovih radova. Na paleti se nalazi pet nijansi ruža Vice, od omiljenih kultnih do ekskluzivnih nijansi koje nećete pronaći ni na jednom drugom mestu. Savršena za korišcenje u pokretu, naša paleta ultrakompaktnog dizajna podjednako je lepa koliko i praktična. Oblikovan rođenjem MTV-a, kroz popularnost muzickih video spotova i pojavom supermodela, njegov stil je oblikovao čitavu jednu generaciju i uticao na nju. Nagelov rad odavao je počast uzdizanju samouverenih, snažnih žena koje se nisu ustručavale da se upuste u ono što žele. Nastajući na osnovama art dekoa i pop arta, njegovi stilizovani crteži odlikovali su se oštrim linijama i geometrijskom jednostavnošću koji i dan-danas inspirišu mnoge.

Malo, ali moćno

Ona je znatno više od palete za usne; reč je o minijaturnim umetničkim delima koje možete poneti u svojoj tašni! Paleta nudi raspon nijansi – od neutralnih do jarkih, svetlih do tamnih – i veći broj završnica. Vrlo pažljivo smo osmislili izbor, obuhvatajući kombinaciju omiljenih kultnih Vice nijansi i makar po jedne kakve. Ove „dušice” će biti dostupne za kupovinu u vrlo kratkom periodu – i kad se rasprodaju više ih nećemo proizvoditi.

Kompaktna veličina, moćne odlike

Mat za dan, metal za noć

Naša paleta ruževa Nagel Vice možda jeste sasvim malena, ali je zato prepuna brojnih odlika. Baš kao i naša paleta ruževa Vice u punoj velicini, i one su osmišljene imajući u vidu stvarni život pred sobom ne bi li vam olakšale nanošenje ruževa dok ste u pokretu. Kada završite sa nanošenjem, preklopite priloženi poklopac preko otvora sa nijansama ruževa kako biste karmine i kutijicu zaštitili od nereda. Tehnologija Pigment Infusion System™, isključivo u našem vlasništvu, obezbeđuje svakoj nijansi njenu superkremastu testuru i izdašnu količinu boje. Mešavina Yummy Butter ugađa, hidrira i ulepšava, ostavljajući na usnama osećaj mekoće i nege, a nikad isušenosti.

Pročitajte još: Urban Decay makeup look s kojim ne možete pogrešiti ovih praznika

Povezane teme: karmin, ruž, Urban Decay

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 nijanse ruža koje će obeležiti jesen

Ove jeseni od brenda Maybelline New York stiže fantastična kolekcija ruževa Color Sensational Smoked Roses, koja će doneti trend smokey lips i na naše...