Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji – Savršene oblikovane obrve koje traju i do 3 dana!

U svetu lepote obrve su konstantno u fokusu, što nas i ne čudi jer one čine najveću razliku na licu. Ali, znamo da popunjavanje obrva oduzima dosta vremena i da si sigurno već pomislila kako bi bilo idealno kada bi mogla da se probudiš sa savršeno oblikovanim obrvama? Pre nego što se odlučiš na japansko iscrtavanje obrva, predlažemo da probaš novi Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji za oblikovanje obrva kojim postižeš efekat privremene tetovaže. Profi šminkeri, majstori svog zanata vrlo često se odlučuju baš za ovakav gel za obrve s kojim se brzo postiže sjajan efekat.Potrebno je samo da između pet dostupnih nijansi, odabereš odgovarajuću za sebe.

Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji oblikovanje obrva

Oblikovanje obrva - 3 koraka do savršenih obrva

Obrve iz tvojih snova nikada nisu bile bliže! Zapravo, samo si 3 jednostavna koraka udaljena od njih:

1. Nanesi

Radi postizanja najboljeg efekta, važno je da pre samog nanošenja očistiš regiju obrva, ukloniš sve prljavštine, tragove masnoće i pobrineš se da je regija suva. Inovativna formula Maybelline Brow Tattoo peel-off gela u boji se lako nanosi uz pomoć četkice nad kojom imaš potpunu kontrolu, a sama formula je dovoljno gusta kako ne bi curela.

2. Sačekaj

Da bi formula delovala, potrebno je da sačekaš da se formula osuši – barem 20 minuta, kako bi trag boje ostao na koži. Ukoliko formulu ostaviš duže da stoji, recimo par sati, rezultat će biti odvažne obrve intenzivnije boje koje će duže i trajati.

3. Oljušti

Nakon što se sasuši, sve što je potrebno jeste da proizvod oljuštiš i otkriješ svoje savršene obrve! Preporučujemo da formulu Maybelline Brow Tattoo peel-off gela u boji ljuštiš u smeru rasta dlake, tj. od nosa ka slepoočnicama. Sama formula je dovoljno nežna kako ne bi iščupala dlačice obrva, već samo ostavila trag boje na koži i doprinela bujnosti tvojih obrva.

Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji oblikovanje obrva

Ne brini zbog greške!

Ukoliko ti se slučajno desi da precrtaš obrve više nego što si želela, nemoj da brineš! Nema mesta strahu. Dovoljno je samo da staviš jabukovo sirće na štapić za uši i nežno obrišeš gel tamo gde si pogrešila ili nanela veću količinu gela.

Kako da savršeno oblikovane obrve traju što duže?

Naravno, kada postigneš idealan oblik obrva, razumljivo je da ne želiš da ga se odrekneš tek tako, zato je važno da 24h nakon korišćenja Maybelline Brow Tattoo peel-off gela u boji izbegavaš nanošenje proizvoda za skidanje šminke na regiju obrva. Takođe, ukoliko želiš da ti obrve traju i do 3 dana, neophodno je da ostaviš formulu da se suši tokom dva sata ili tokom noći.

Potpuni salon efekat

Nakon kreiranja savršenih obrva, za potpuni salon efekat dopuni look odgovarajućom maskarom za efekat podignutih trepavica, koja će tvoj izgled učiniti još zapaženijim.

Pročitaj još: Kako napraviti Foxy eye look za 3 minuta

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Dark Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Light Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Warm Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Black Brown

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, trend, večernja šminka, dnevna šminka, obrve, UltimativniTrendovi, transformacija, Maybelline New York, Maybelline Brow Tattoo peel-off gel

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...