Mejkap tipične Njujorčanke : šminka u gradu koji ne spava

IStock

 

Dan jedne aktivne Njujorčanke počinje jurnjavom za taksijem ili metroom, dok sa sobom nosi kafu za poneti i vuče ogromnu tašnu punu svega što joj tog dana može zatrebati.  Na pauzi za ručak ili u redu za cronut može se desiti da sretne nekog vrlo zanimljivog. Često pravo s posla trči na neki koktel ili dejt. Dakle, sa životom u takvoj metropoli - nikad se ne zna. I zato devojka iz velikog grada mora da bude uvek spremna. Njen mejkap mora pratiti njen brzi ritam i odgovarati na sve nepredvidivosti koje dan u milionskoj metropoli može doneti. Zato evo šta aktivna Njujorčanka od svoje šminke očekuje:

Brzo i lako nanošenje

Lako razmazive podloge dobre pokrivne moći , ajlajner u olovci pojednostaviće izvlačenje linije na kapku. malo rumenila za svež izgled , i karmin koji ostaje na svom mestu no mather what. Jer, nema vremena za gubljenje.

Wow! efekat

Snažan utisak se mora ostaviti sada i odmah. Jer često je ta prva – i jedina prilika. Zato Njujorčanke ne prezaju od naglašenih trepavica koje sagovorniku sugerišu „Gledaj me pravo u oči!“

Postojanost

Ovo je verovatno ultimativni uslov. U Njujorku dan kao da traje duže nego u drugim gradovima. Zato je važno da sve što koristi bude postojano. Njujorčanka se zato pre odlučuje za dugotrajne  podloge i karmine, otporne na dinamiku života u velikom gradu.

Sve svoje sa sobom nosim

Mejkap kit , skriven u malom praktičnom neneseru nalazi se u tašni  svake devojke, a naročito one koja živi u Njujorku. Jer nikad se ne zna u kom će se smeru dan razvijati. Podloga, rumenilo, crveni karmin i maskara su 4 osnovna mejakp elementa koji je čine spremnom na sve situacije.

MakeUp – Up

Došminkavanje, ili pretvaranje dnevne šminke u glam večernje izdanje može trajati jako dugo ukoliko se krene sa skidanjem i ponovnim nanošenjem celokupne šminke. Zato evo nekoliko trikova kako da svoj postojeći mejkap osvežiš i podigneš, baš kako to rade devojke Njujorka. Ten koriguj korektorom, uradi brzo konturisanje lica, izvuci deblju liniju ajlajnera, maskaru popravi  novom i slavnom njujorškom maskarom Push Up Drama.  Još i dobar crveni karmin –  i spremna si za još jedno ludo veče!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Superstay 24h by Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Vivid Matte by Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Push Up Drama by Maybelline New York

  • Master Sculpt by Maybelline New York

Povezane teme: maskara, tečni puder, konturisanje

Registrujte se / Prijavite se