Met Gala 2016 - vruće sa Instagrama

Met Gala ili Met bal najveći je društveni događaj u Njujorku, koji jednom godišnje okupi brojne ličnosti iz sveta umetnosti, mode, muzike, filma, visokog društva - sa ciljem prikupljanja sredstava za Metropolitan Musem of Art's Costume Institute u Njujorku. Ovaj gala hepening je zapravo otvaranje tematske modne izložbe, a oči sveta zapravo su uprte u crveni tepih na kom se dešava paralelni modni performans. Tema izložbe je - moda u tehološko doba, a mnoge su se zvanice na to i direktno nadovezale.

Evo i nekoliko zanimljivih izdanja i trenutaka koje su svetske zvezde podelile sa fanovima na Instagramu:

 

Madonna

 

Pop kraljica pokazala je da godinama ne bledi njen egzbicionistički duh. Ovaj Živanši futurističko-gotski auttfit ponela je vrlo drsko i samouvereno, kako joj i priliči.

 

Bela Hadid

 

Model i sestra slavne manekenke Džidži nosila je raskošnu Živanši crnu haljinu uz vrlo zanimljiv model čizmica iznad kolena. Ovaj eleganti autfit, savršeno je pristajao njenoj klasičnoj lepoti. 

 

Bijonse

 

Ne znamo da li je luđa ova Živanši toaleta ili to kako joj stoji. Bijonse je svake godine među najbolje obučenim Met zvanicama, pa je i ove godine u tome uspela. I to sasvim u skladu sa temom! Glamurozno izgleda čak i pre izlaska pred blještava svetla.

 

Lady Gaga

 

Od nje ništa manje nismo ni očekivali! Atlelje Versaće zaslužan je za ovaj modno-tehnološki  korset izum.

Adriana Lima

 

Prelepa Adriana sijala je u  haljini punoj kamenčića koju je dizajnirao Đambatista Vali. Ovu ljupku kombinacijju u stilu pedesetih, novom veku prilagođenu modernim materijalima, upotpunila je niskom punđom i večitim crvenim karminom.

 

Rita Ora 

 

Pevačica je i doslovce blistala u srebrnoj toaleti Vere Vang, inspirisanoj reklo bi se nekom rajskom pticom budućnosti, koja joj je, mora se priznati, perfetkno stajala. 

Povezane teme: poznati, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...