Moda iz prvih redova: Zanimljivi stajlinzi poznatih dama sa otvaranja Belgrade Fashion Week-a

Pevačica Ana Stanić poznata je po originalnom i urbanom stilu, pa od tih modnih pravila nije odstupila ni pri izboru kombinacije za ovu priliku. Ona se odlučila za  aktuelne boyfriend iscepane farmerke, jednostavnu crnu bluzu, i trendi crni oversized sako. Stajling je umesto visokim potpeticama upotpunila trendi patikama, koje su ga učinile još zanimljivijim, a dozu elegancije u čitavu priču uneo je crveni karmin na usnama.

foto: Story

Modna dizajnerka Ines Janković, čije kreacije nose mnoge dame sa domaće javne scene, uvek je nepogrešiva u izboru garderobe. Ovoga puta, odlučila se za elegantnu varijantu, sa detaljima koji su obeležili aktuelnu sezonu. Komadi od kože su i dalje na vrhu modne lestvice kada su materijali u pitanju, a crnu kožnu haljinu Ines je uparila sa belom košuljom i modelom cipela bez kakve bismo sve mi odmah poželele. I ovakva Chanel tašna...uvek pravi izbor!

foto : Story

Tijana Dapčević prepoznatljiva je po upečatljivom modnom fazonu, koji neguje bilo da su u pitanju privatna ili javna pojavljivanja. Za otvaranje nedelje mode popularna pevačica smelo je odabrala dugačku crnu haljinu koju je uparila sa bajkerskom kožnom jaknom, a ovu r'n'r kombinaciju ispratila je i obućom, pa se odlučila za lakovane cipele debljeg đona.

foto : Story

 

 

Povezane teme: poznati, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama ,,Siren Eyes ’’ je novi trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati...