Muško odelo : novi trend, jasna poruka

Na 69. Kanskom filmskom festivalu crvenim tepihom prošetale su brojne dame u muškim odelima , a zanimljivo je da su za takav outfit odlučivale mahom vrlo harizmatične i samosvesne žene. Sjajan dokaz da ličnost nosi odelo, a ne obrnuto! Ni traga dekolteima i šlicevima, ove žene odelom su otkrile samo svoju snagu.  

Viktorija Bekam

Žena koja nikada ne nosi bilo šta, trendseterka čiji se svaki modni korak sa pažnjom prati, u Kanu se pojavila u  ovoj stilizovanoj varijanti odela. Sasvim duge pantalone visokog struka i prateći top sa belom trakom, kao redizajnirana varijanta fraka,  ajlajnerom naglašene oči i diskretan roze sjaj za usne, učinili su ovu naizgled jednostavnu kombinaciju sjajnim red carpet izdanjem. 

Doucen Kros

Vrlo neobičan kroj teget dela, neopšivenih rubova i širokih rukava, koji je Doucen nosila za kanski Blue Obsession Party , odlično su stajali jedno drugom! Uz ovako jedar i svež make-up, pun pogodak.

 

Čarliz Teron

Samopouzdanje kojim zrači ova neverovatna žena perfektno je podržao Dior model  surovo elegantnog crnog odela na premijeri filma The Last Face.  Ženstvenost samo naizgled skrajnuta, zapravo isijava iz njenog smokey pogleda.

Džulija Roberts

 

Za kansko predstavljanje medijima filma Money Monster , Džulija je nosila odelo na bele pruge : pantalone ukombinovane sa prslukom i belom košuljom. Takvu jednostavnost ona sebi zaista može da dozvoli, jer jedna je zgodna žena  i  šta god da je obukla, ljudi bi videli samo njen neodoljivi osmeh. 

 

Photo : Getty, L'Oreal,

 

Povezane teme: trend, Kan, Crveni tepih, RedCarpet, Kan2016

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da izabereš svoj makeup look za sezonu popularnih festivala

Leto je vreme za popularne muzičke festivale, otkivamo koji makeup look da izabereš da budeš primećena i u trendu ...