Must have detalj sezone: ešarpe i marame bez kojih poznate dame ne izlaze nigde

Ugledajte se na poznate dive, iskopirajte njihov stil, i ponesite jednu od tri najzanimljivije marame oko vrata, te zablistajte u svakom trenutku!

Emina Jahović u svim bojama


Marama u raznim bojama i sa resama sigurno će podići čitavu kombinaciju na viši nivo. Ulepšaće svaki tmuran i hladan dan i razbiće monotoniju crnih, sivih ali i u potpunosti belih varijanti, koje su veoma in ove sezone. 

Vežite je oko vrata ili je nehajno samo bacite - svejedno je, međutim trudite se da što više dođe do izražaja. Vežite kosu i pustite neka marama "prošeta vas". 

Orijentalni #tb na Hadid & Džener 


Ove dve mlade manekenke odišu lepotom, te čak ni ovako vezane ešarpe to nisu uspele da sakriju. Ukoliko birate svetlije tonovo uskladite ih sa bojom očiju, pa i beuz šminke istaknite oči, poput dva bisera. Delovaćete misteriozno, zanosno, i sugrno vam neće biti hladno, te nemojte apsolutno brinuti ukoliko se odlučite za ovakav look. Prisetite se leta i sunčanih dana uz omiljenu ešarpu karakterističnu za daleke, vrele zemlje. 

Pročitaj više o: Kopiraj tajne kraljice stila Mirande Kerr


Suptilna bandana Alesandre Ambrozio


Popularna manekenka u poslednje vreme često vezuje marame na ovaj način, učinite to i vi. Ovaj sitan dodatak vašem autfitu daće posebnu notu, a možete ovako otići i na neke ozbiljnije razgovore. 

Pročitaj više o: Njih svi zele da iskopiraju: Ove poznate dame su na crvenom tepihu magazina Story imale najoriginalnije frizure

Registrujte se / Prijavite se