Must have detalji: Top 3 modna aksesoara koji su obeležili ovo leto

Svaka dama zna da i najobičniju odevnu kombinaciju može začiniti posebnim komadom aksesoara kako bi se za tren transformisala u trendi divu. 

1. Veliki povratak "choker" ogrlica 

Čoker ogrlice vraćale su se laganim ali sigurnim korakom. Sada se nalaze na samom vrhu liste! Osim onih crnih, koje smo sačuvali još devedesetih godina, koje su se nosile na more kako bi pocrneli "na određenu šaru", sada čoker ogrlica ima u raznim varijantama. 

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

Neke su od perlica, neke od srebra, zlata, Kim Kardašijan "uvela" je teksas čokere... Tako da definitivno će vam biti potrebno malo vremena dok izaberete omiljenu čoker ogrlicu, za bilo koju priliku. I u sportskom fazonu, ovakva ogrlica dobro je došao aksesoar. 

2. Seksi #BodyChain

Nakit za telo postao je popularan i među domaćim zvezdama, te im se više ne divimo samo na telima poznatih pevačica, poput Rijane. 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

Ovaj aksesoar je, što je postajao pristupačniji, postajao i sve veći hit ovog leta. 

3. Prstenje... Mnogo prstenja

I to ne bilo kojih, trik je izabrati ton bez kog ne možete, i jednostavno ga "naneti" na sve prste! Neki "se kunu" u simpatično prstenje koje se nosi na stopalima, dok drugi pak krase ruke kamenčićima, raznim oblicima, majušnim očima, poljupcima... Imena se u sve većem broju nose na prstu (žao nam je, Keri Bredšo, ali tvoja "potpis" ogrlica je izgleda izmodela).

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

U zavisnosti od odevne kombinacije, prstenje je uvek dobrodošao aksesoar, s malenim obrtom ovoga leta - više je bolje! 

Pročitajte još i : Najlepše žene sveta otkrivaju: 20 beauty zakona koji će važiti zauvek!

Povezane teme: poznati, trend, moda, leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koje nijanse biraš za jesen ’21?

Čista, sjajna i sveža koža, kao i no-makeup makeup look nastavljaju da “žive”, ali kada u celu priču ubacimo očaravajuće jesenje nijanse, sezona pred ...