Must have obuća za leto: u ovome poznate dame koračaju po vrelom asfaltu

Pre nego što se upustite u mali letnji vodič za atraktivnu obuću za letnje dane, razmislite da li radije birate atraktvinu i neudobnu ili manje upadljivu i udobnu obuću. Koji god odgovor da ste dale, verujemo da ste više puta iskoračile na suprotnu stranu! Naše poznate dame uvek koračaju sigurno, a na njihovi izrazi lica nikada ne odaju da li im je određena obuća neudobna... Čak i kada je tako očigledno da jeste!

Marija Kilibarda se odlučila za platnene patike u floranom dezenu. Udobnost pre svega je njena deviza, ali i praktičnost. Naime, ova obuća idealno se kombinuje kako uz trenerke i pantalone, tako i uz lepršave haljine ili maksi suknje. Make-up preporuka: sveža letnja šminka!

Pluta! To je taj neprikosnoveni letnji materijal koji će obuću učiniti i lepom i udobnom. Dopada nam se izbor koji je napravila Severina, a uz ove dnevne sandale lepo je uklopila pravi morski outfit. Make-up preporuka: zdrav bronzani ten!

 

Nataša Bekvalac je ponela moderne patike i dugu, ženstvenu maksi haljinu. Iako naizgled nespojiva, ova dva komada u tandemu ne samo da garantuju udobnost, već predstavljaju i pun modni pogodak sezone! Make-up preporuka: Natašin voljeni nude look. Ako vam treba savet za uspešan nude make-up, pogledajte kako to radi Džidži Hadid!

 

Sara Jovanović rado nosi i ravnu obuću, ali i onu sa visokim potpeticama, a nama su za oko zapale jednostavne zlatne sandale koje fantastično izgledaju na preplanuloj koži. Ovakve sandale se lako kombinuju, iako za udobnost ne možemo da garantujemo. Ukoliko volite visoke potpetice, ali su vam neudobne, koristite silikonske uloške koji će vam olakšati slatke muke. Make-up preporuka: ovakve sandale prati jedan od ultimativnih trendova za 2016 - svetlucavi pogled!

 

Nikolina Pišek ponela je vrlo trendi sandale sa platformom. Metalik boje i animal printovi, u kombinaciji sa crnom, belom ili braon kožom, a sve to na mekoj platformi - vodeći su trend ovog leta. Atraktivna i udobna, ova je obuća savršena za mamu u pokretu. Još ako uz nju ponesete ženstvenu balon haljinu, stilski uspeh je zagarantovan. Make-up preporuka: trendi oniks lak za nokte!

 

Povezane teme: poznati, trend, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Back to school : must have lakovi za nokte

Pred tobom su najbolji lakovi za nokte za školske dane...