Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Čini ti se da je ritam grada usporio, da su sve češći video pozivi sa prijateljima umesto izlazaka u grad, kao i da je svet drugačiji? Ne brini, nisi jedina! Istina je da je situacija koja je zadesila ceo svet svima nama nepoznata, čudna, ali možemo da se potrudimo da sve to gledamo sa vedrije strane. Baš zato neka tvoje oči govore sve ono što želiš da iskažeš kada pomisliš na putni kofer, izlaske, đuskanje, druženje sa prijateljima i sve ono što ti nedostaje. Zablistaj tek tako, bez posebnog razloga i prilike.

Zablistaj samo zbog sebe!

Svi smo prošle godine naučili kako da se borimo sa novonastalom situacijom. Neko je pronašao zabavu i opuštanje kroz kuvanje, kroz igranje online društvenih igara sa prijateljima, kroz šetnje sa ljubimcem, a neko kroz šminkanje i rekreiranje zanimljivih makeup tutorijala. Naučili smo i da je važno da sadržaj koji upijamo na društvenim mrežama bude pozitivan, inspirativan i opuštajuć. Nađa Stanojević je tu da te inspiriše i motiviše da održavaš svoj optimizam, sreću i da se raduješ ispunjavanju svih svojih želja za druženjem, izlascima i putovanjima, koja nadamo se dolaze uskoro!

Nađa iskazuje koliko joj nedostaje druženje

Nađi nedostaju izlasci sa ekipom i druženja. Ona baš kao i ti zna da nije lako kada piće u kafiću zamene video pozivi i kada se šalju snimci ekrana da bi se nešto podelilo sa nekim, jer nisu tu u blizini. Zato se i trudi da, iako nije fizički sa svojim prijateljima toliko često, sačuva što više sećanja i napravi što više fotki sa njima u toku video poziva, a uz sve to i da izgleda lepo, u glamuroznom retro stilu.

Neka tvoje oči govore: druži mi se!

Kako bi i ti povremeno dodala malo glamura tvom video pozivu sa ekipom isto možeš isprobati njen makeup look, koji vraća stari Holivudski glamur sa modernim obrtom. Ona se ne odriče konturisanja, dugih i izvijenih trepavica i isticanja pogleda. Nema preterivanja u ovom slučaju. Poigraj se sa posvetljivanjem i potamnjivanjem željenih delova lica, dodavanjem sjaja i šljokica.

Dopalo ti se kako je ona pogledom izrazila svoju želju za druženjem? Za kreiranje ovog look-a Nađa je koristila ove Maybelline New York proizvode, koje možeš poručiti klikom na sliku proizvoda ispod teksta:

1. Fit Me korektor

2. The Nudes paleta senki

3. Hyper Precise ajlajner

4. Falsies Lash Lift maskara

5. Tattoo Brow Peel-Off gel za obrve

Fit Me korektor

Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Nađa nas je podsetila da dobar korektor pored toga što prekriva sve nepravilnosti na koži, počev od tamnih podočnjaka, crvenila, pa sve do bubuljica, može takođe da se koristi i za konturisanje lica. Sve što ti je potrebno za ovaj način konturisanja jesu svetla i tamna nijansa Fit Me tečnog korektora koji se izuzetno lako blenduje i stapa sa tvojim tenom.

The Nudes paleta senki

Paleta senki koja u sebi sadrži boje inspirisane prirodnim nijansama sa bež, peščanim i bronzanim tonovima je neophodna za kreiranje ovog Glam makeup look-a. Zato je Nađin izbor, The Nudes paleta, u kojoj se nalaze tamne i svetle mat nijanse, čijim blendovanjem se postiže ovaj smokey eye glamurozni efekat.

Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Hyper Precise ajlajner

Kako bi poput nje postigla precizne poteze pomoću ajlajnera i izvukla precizne linije na donjem i na gornjem kapku isprobaj Hyper Precise ajlajner, koji je intenzivne mat formule, koja ne bledi tokom čitavog dana.

Falsies Lash Lift maskara

Podignute i izvijene trepavice koje će propratiti liniju preciznog ajlajnera i još više naglasiti pogled, postigla je pomoću Falsies Lash Lift maskare, koja pruža efekat podignutih trepavica kao iz salona. Razlog zbog kojeg ova maskara toliko doprinosi volumenu trepavica leži u njenoj dvostruko zakrivljenoj četkici koju prosto moraš isprobati.

Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Tattoo Brow Peel-Off gel za obrve

Popunjene i oblikovane obrve prirodnog izgleda, Nađa je kreirala pomoću Tattoo Brow gela za obrve, koji je obogaćen ekstraktom matičnog mleča i aloe vere. Zahvaljujući ovom gelu njene obrve su definisane, istaknute i dugotrajne.

Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Šta tvoje oči govore? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Kako umanjiti sjaj lica i prikriti pore šminkom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me Concealer 08

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Hyper Precise Eyeliner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown.jpg

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lifter Gloss 009

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, ajlajner, oči, korektor, Maybelline New York, #EyesCanTalk, Nađa Stanojević

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koje nam diktiraju društvene mreže

Makeup je u 2022 godini doživeo pravu renesansu, šta nas to uzbudljivo čeka u 2023 godini...